5 C
București
2 decembrie 2023
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Mario Mutu, fiul „Briliantului”, cu paharul în mână pe stradă! Iubita acestuia, cu chiloții la vedere!

Mario Mutu și-a scos iubita la distracție! În clubul Wave, din Capitală, cei doi îndrăgostiți și-au făcut de cap alături de gașca de prieteni. La finalul petrecerii, Mario și Mara au fost zăriți de paparazzii CANCAN.RO fix când așteptau să fie preluați și conduși către casă. Doar că fiul lui Adi Mutu nu s-a dezis de pahar în niciun moment! Iar iubita lui a stat doar cu lenjeria intimă la vedere. Vă prezentăm imaginile exclusive.

Petrecerea Peach, please!, de serile trecute, care a strâns laolaltă numeroși influenceri din mediul online, l-a făcut pe Mario Mutu să-și aducă partenera de viață alături de gașca sa de prieteni. Era musai. Până la urmă, cei doi porumbei locuiesc deja sub același acoperiș. Așa că, la cât de aprinsă este flacăra iubirii dintre ei, lucru vizibil din postările pe care le fac pe rețelele de socializare, unde merge el, trebuie să fie și ea. Dar și invers.

În acest sens, Mario și Mara au petrecut câteva ore în interiorul clubului Wave, unde au dansat, au socializat și au ciocnit câteva cupe… cu șampanie, cel mai probabil. Și s-ar părea că fiul lui Adi Mutu era „lipit de licoare”, căci și în momentul în care el și Mara au decis să se îndrepte către casă, tânărul a părăsit incinta clubului cu paharul în mână. Nu s-a dezis de el în niciun moment.

Mario și Mara, paharul și chiloții sus!

Cei doi îndrăgostiți au făcut „match” în privința ținutelor. Ambii au purtat piese vestimentare negre, însă Mara, iubita lui Mario Mutu, a vrut, cel mai probabil, scoată ținuta din anonimat. În acest sens, și-a ridicat lenjeria intimă mai sus decât pantalonii și a defilat așa. Cu chiloții la vedere, cum ar veni.

Iar după ce au zăbovit minute bune în fața clubului, așteptând să fie preluați, cei doi s-au îndreptat către mașină și au pornit către casă.

 

Related posts

BREAKING NEWS: un nou cutremur a zguduit Turcia!

Moise Lidia

Nicolae Ciucă a decis când va demisiona. Liderii coaliţiei decid viitorul României la Vila Lac

econtext

Bogdan Chiripuci de la Clubul fermierilor trage un semnal de alarmă! „Majoritatea fermierilor sunt în faliment și nu știu, despre asta vorbim”

Moise Lidia

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More