19.8 C
București
13 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Marius Elisei o face praf pe Oana Roman! „Sunt oameni care nu pot trăi fără să îi bârfească sau să-i judece, mai bine spus, pe cei din jur”

Marius Elisei și Oana Roman au început un atac fără precedent în mediul online, unul la adresa celuilalt. După ce Marius a părăsit domiciliul conjugal, cei doi (foști) soți au postat diverse mesaje pe rețelele de socializare, care mai de care mai acide, potrivit click.ro.

Oana Roman și Marius Elisei, „război” virtual

La numai câteva zile de când s-au despărțit oficial, pentru ultima dată, spun ei, Oana Roman și Marius Elisei au început să se atace reciproc pe rețelele de socializare. Cei doi și-au transmis mesaje acide, cu săgeți veninoase, chiar în văzul tuturor. Sătul de criticile primite din partea Oanei Roman, Marius Elisei a postat un mesaj în cadrul căruia o sfătuiește să-l lase în pace fix așa cum este el, după care se autoironizează puțin.

„Sunt oameni care nu pot trăi fără să îi bârfească sau să-i judece, mai bine spus, pe cei din jur. Eu sunt de părere că nu e decât distructivă atitudinea asta și caut s-o evit. Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu, toate modurile posibile în care mă bârfești și mă vorbești, lasă-mă așa să fiu eu, sănătos, cum sunt eu, nu contează”, a scris Marius Elisei, pe Instagramul său.

Nici Oana Roman nu s-a lăsaat mai prejos. Aceasta a distribuit un citat ce vizează zodia Balanță, adică zodia lui Elisei.

„BALANȚĂ: Îmi pare rău că ai înțeles greșit tot ce am spus și am făcut, tot vina ta e”. Oana a completat: „Exact. 10 ani am auzit acest discurs”.

Oana Roman, rămasă singură cu toate reponsabilitățile
După plecarea lui Marius Elisei, Oana Roman le-a împărtășit oamenilor care o urmăresc în social media că a rămas cu toate pe cap. Aceasta a dat și detalii despre separarea de Elisei, dar și despre starea în care se află acum.

„Am avut o zi nebună. Vă spun adevărul de ce par tristă şi obosită. M-am gândit foarte mult dacă să lămuresc situaţia sau nu. Am o obligaţie morală faţă de cei care mă urmăresc. Eu sunt singură acum şi mă ocup de tot singură, deoarece Marius a decis, într-un final, să plece definitiv. Era un lucru de aşteptat. Este şi decizia mea cumva.

Mai multe pentru tine

Dar voiam ca această plecare a lui să aibă loc după ce termin cu creşterea puilor (căţeaua ei a fătat în ajun de Revelion şapte căţeluşi – n.r.). Asta e viaţa, a plecat. Suntem doar eu cu Iza. Mergem mai departe. El nu mai locuieşte cu noi. Acum vor curge râuri de cerneală, cum s-ar spune, vor apărea mii de titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care ni l-am dorit, cumva, amândoi.

Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nici o şansă să mai reparăm ceva în relaţia noastră, pentru că avem viziuni total diferite, dorinţe total diferite în ceea ce priveşte viaţa.

Am încercat cât s-a putut, dar nu s-a mai putut. Aşa că este un lucru pe care şi eu mi l-am dorit. Doar că mi-aş fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este ok că am rămas singură, cu toate pe cap, pentru că eu trebuie să am grijă şi de copil, şi de casă, şi de mama, şi de cumpărături, şi să muncesc, şi să plătesc facturi, şi să le fac pe toate”, a spus Oana Roman.

Related posts

Salariile bugetarilor, majorate de la 1 ianuarie prin OUG

econtext

Dan Negru, dur cu cei care nu sunt de acord cu introducerea religiei in materia de BAC! „Nu le tăiați copiilor aripile cunoașterii”

Axinte Dan

Căminul de bătrâni „La Vecinul cel Bun”, din Sectorul 4, încă funcționa deși a fost închis în iulie

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More