6.8 C
București
29 februarie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Marius Manole a intrat în șoc hipotermic! Actorul se afla chair pe scenă!

Marius Manole a înghețat de frig, la propriu, în timpul unui spectacol în Birmingham, regiune situată la 160 de kilometri de Londra. Actorul a avut parte de clipele grele, căci a intrat în în șoc hipotermic, relatează click.ro.

Carmen Tănase, Maria Obretin și Marius Manole au jucat excepțional, căci publicul nu a observat că actorul suferea de frig. „Ce avem noi aici?” este o piesă de teatru scrisă și regizată de Lia Bugnar.

În timpul piesei, Lia Bugnar a constatat, cu stupoare, că actorul Marius Manole intrase în șoc hipotermic. Gol, așa cum presupunea rolul să fie, plin de transpirație și cu tot cu frigul din sală, Manole a început să tremure puternic și de-abia a mai găsit puterea să-și rostească replicile.

Deși piesa a fost una magistrală, iar actorii și-au făcut treaba ca la carte, nimeni n-a observat prin ce trecea actorul Marius Manole. Toți spectatorii s-au prăpădit de râs, cu toate că acesta abia mai nimerea cuvintele.

Imediat după ce s-a terminat piesa de teatru și au fost nevoiți să ia trenul spre o nouă destinație, tot pentru o reprezentare pe scenă, Lia Bugnar a ținut să povestească tot episodul prin care a trecut Manole. Pe pagina sa de Facebook, Lia Bugnar a relatat totul, iar românii stabiliți în Marea Britanie i-au lăsat o mulțime de comentarii în cadrul cărora i-au felicitat pe toți pentru munca depusă.

„Am avut aseară „Ce avem noi aici?” la Birmingham. Acuma, ori suntem noi devastator de comici, ori lor le e foarte dor de casă. Ori ambele. Că noi asemenea reacții n-am mai avut la acest spectacol. A fost că un tzunami de hohote care a luat actorii pe sus și i-a făcut să se urce pe energia spectatorilor ca surferul pe valul uriaș. În scurtele momente de calm se mai auzeau din sala gemetele spectatorilor care nu reușeau să se liniștească pe deplin. Cred că a fost unul dintre cele mai bune spectacole”, a spus Lia Bugnar.

Lia Bugnar: „Îi clănțănea barbă îngrozitor și vorbele clănțăninde se rostogoleau în sală”
Lia Bugnar a oferit detalii despre starea pe care a avut-o Marius Manole. Din cauza frigului, a faptului că era gol și transpirat, Marius Manole a suferit un șoc hipotermic, în fața tuturor celor prezenți în sală.

„Știam deja ce-o să fie. Auzeam deja hohotele, urletele, nebunia. Și așa a fost. Marius a luat-o razna total. Delir. DUPĂ CARE. După care eu sting lumina și Marius gol (mă rog, la limita posibilului scenic bugnarescian) se bagă în pat lângă Maria. Apoi Carmen duce totul și mai departe cu monologu’ ăla al ei. Dup-aia eu aprind lumina și urmă scenă aia în care Maria și Marius vorbesc în pat, scenă ușoară, pentru că tot ce au de făcut este să stea cuminți și să spună replicile mele comice. Doar că Marius tremură ca varga. Îi clănțănea barbă îngrozitor și vorbele clănțăninde se rostogoleau în sală sub privirile speriate ale Pisicii. Pentru că englezii ăștia cred diferit despre căldură. Ei cred că frigul de crapă pietrele e tot o variantă a căldurii. Varianta pe care ne-au oferit-o pe scenă și în culise.”, a mai Lia Bugnar.

Related posts

Prințul Harry, destăinuiri șocante în cartea sa! „Am plâns, dar nu credeam că mama este în sicriu”

Axinte Dan

Vine prăpădul după Revelion. Temperaturile o iau razna și vremea se schimbă complet

econtext

Guvernul anunță dezastrul, la iarnă. Facturile vor exploda

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More