9.4 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Aranjament la Survivor la primul consiliu! Faimoșii au votat în unanimitate!

Marțea aceasta a avut loc cea de-a doua ediție de la „Survivor România 2023”. Cu această ocazie, după ce Faimoșii au pierdut prima probă, au făcut și primul consiliu de eliminare, dar și primul „blat”. Colegii de la PRO TV au ajutat un concurent să plece acasă, după ce l-ar fi rugat insistent, precizează cancan.ro.

„Survivor România” a revenit pe micile ecrane pe data de 9 ianuarie, iar pe 10 ianuarie, a avut loc prima confruntare dintre cei 12 Faimoși și cei 12 Războinici. Pentru că vedetele au pierdut, a avut loc primul consiliu de nominalizare.

Odată cu primul consiliu, a avut loc și primul „aranjament” pentru că la votul comun de nominalizare, iar cei numiți au fost DOC, Gheboasă și Maria Constantin. Faimoșii l-au votat in serie pe Gheboasă. Și asta nu ar fi nimic, doar că l-au votat pentru că „el ne-a rugat”. După doar două zile, trapper-ul și-a dat seama că jungla dominicană nu e de el și vrea acasă. Practic, consiliul a fost aranjat, voturile fiind vădit influențate de Gheboasă.

Ce a spus Gheboasă la Survivor 2023 înainte să fie votat de colegi spre eliminare

Se pare că trapperul chiar și-a dorit să plece acasă, invocând faptul că nu poate rezista fără mâncare și fără familia sa. Mai mult de atât, Gheboasă a spus că dorește să iasă din competiția PRO TV pentru a-i dărui un copil soției sale. Plângând, a dezvăluit motivul pentru care vrea să fie eliminat și a rugat fanii de acasă să nu-l voteze.

„Eu, sincer, rog toți oamenii care se uită la mine să nu mă voteze pentru că nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau nemâncat, nu mai pot să mai stau fără soția mea și fără oamenii de acasă. Eu acasă mă simt cel mai bine și îmi e foarte greu pe insulă. De aceea îi rog pe toți cei care mă urmăresc pentru că îmi e foarte greu pe insulă și tot ce îmi doresc e să ajung acasă. M-am decis că vreau să merg acasă pentru a-i dărui soției mele un cadou și acel cadou este un copil”, a spus, în lacrimi, Gheboasă.

Trapperul a primit șase voturi pentru a pleca din concurs. Maria Constantin a avut doar un vot de la colegi.

Related posts

ALERTA NATIONALA: Suntem o tara a crimei! Romania este pe locul patru in Europa dupa numarul persoanelor care sunt ucise. Vezi cati romani sunt omorati anual

Asaftei Bogdan

Prognoza meteo, 12 iulie. Încă o zi caniculară. Temperaturile pe regiuni

econtext

Alertă maximă la granița României! Au anunțat chiar în această dimineață: Adăpostiţi-vă

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More