23.9 C
București
25 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Mesaje de Revelion. Urările pentru anul 2024, cu care îți vei impresiona familia și prietenii

Anul Nou se apropie cu pași repezi, iar gândul îți zboară la familie sau prieteni, oriunde te-ai afla. Indiferent cum a fost anul 2023, speranța trebuie să rămână vie în 2024, așa că transmite mesaje și urări celor dragi prin care să îi încurajezi și să le dai forțe proaspete pentru noul an.

Mesaje de Revelion pentru 2023 – 2024. Dacă nu ai inspirație, te ajutăm noi cu câteva idei. Urările transmise în noaptea dintre ani trebuie să exprime ceea ce simți pentru cei dragi, dar și o doză de speranță pentru noul an. Am pregătit câteva urări și pentru persoana iubită, dacă ești departe de ea la trecerea dintre ani.

Mesaje de Revelion pentru familie

„Anul 2023 a avut și bune, dar și rele. Lasă totul în urmă și bucură-te de noile provocări venite odată cu 2024. Noul an să îți aducă numai împliniri, sănătate și oameni buni în jurul tău. La mulți ani 2024! Să fii mai bun.”

„Sper ca anul 2024 să te surprindă cu clipe frumoase, trăite alături de cei dragi. Să ai parte de liniște sufletească și multă sănătate. La mulți ani!”, este o altă urare din lista cu mesaje de Revelion.

„Cel mai mare și frumos dar pe care îl poate aduce 2024 este familia fericită și prietenii dragi aproape. Sper să ai parte de aceste cadouri în noul an și multă sănătate. La mulți ani! Bine ai venit 2024.”

„Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2023, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări. Un an nou fericit îți urez!”

„La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc. 2024, fii mai bun.”, este o altă urare din lista de mesaje de Revelion.

„Anul Nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă. Bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate. Ș când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!”

Urări de Anu Nou pentru persoana iubită

Mesaje

„Astăzi este o noapte specială, plină de momente magice, bunătate unică și căldura reală a inimilor noastre! E noaptea de Anul Nou! Îți doresc împlinirea dorințelor, succese uimitoare, clipe amuzante și interesante, și numai împliniri. La mulți ani!”

„Chiar dacă nu petrecem Revelionul împreună, gândul meu este la tine. Îți doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbești din Iunie până în Noiembrie, și să te bucuri în Decembrie. La mulți ani!”, este o altă urare din lista de mesaje de Revelion.

„Iubesc Anul Nou, dar și mai tare te iubesc pe tine! Lasă în 2024 tot răul să plece și să ai numai bucurii! Visează cât mai mult și transformă visele în realitate!”

„Vine un uragan de fericire, dragoste și liniște, cu urarea ca anul nou 2024 să-ți aducă toate aceste lucruri! La mulți ani, iubirea mea!”

„La mulți ani pentru cea mai importantă persoană din viața mea! Nici nu am cuvinte pentru a-ți arăta cât de mult te iubesc.”, este o altă urare din lista de mesaje de Revelion.

Mesaje de Revelion pentru prieteni

„Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie. La mulți ani!”

„Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”, este o altă urare din lista de mesaje de Revelion.

„Îți doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă. La mulţi ani 2024!”

„Vine anul nou la tine/ Și te umple de mai bine/ Sa îți fie casa plină/ Tot plin să îți fie barul/ La fel și buzunarul/ Să-ntorci banii cu lopata? Diamante cu găleata…/ la anu la Revelion/ Să bei Don Perignon. La mulți ani 2024!”

„Lovite-ar trenul fericirii/ Trăsni-te-ar fulgerul iubirii/ Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”, este urarea care încheie lista cu propuneri de mesaje de Revelion, inspirate de pe HotNews.

Related posts

Sosesc trupe franceze lângă România și Polonia pentru a securiza frontierele. Ce va face Putin?

econtext

Sondaj INSCOP: Românii se tem de războiul din Ucraina și vor mai mulți bani pentru armată

econtext

MApN neagă știrea conform căreia un avion F-16 al României a lovit forțele ruse în Ucraina

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix