9.4 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Mimi, șiroaie de lacrimi după despărțirea de Sebastian Dobrincu! „Am plâns 136 de zile la rând”

Mimi și Sebastian Dobrincu au fost împreună de la finalul anului 2019, până în anul 2021, când milionarul a cunoscut-o pe cântăreața Ioana Ignat. Imediat după despărțire, creatoarea de conținut l-a acuzat pe rețelele de socializare pe cântăreț că ar fi înșelat-o cu actuala lui iubită. Ulterior, adevărul despre concurentul de la „Survivor” și vloggeriță a ieșit la iveală, scrie cancan.ro.

În decembrie 2019, Mimi l-a cunoscut pe Sebastian Dobrincu. După doar trei luni de relație, cei doi s-au mutat în aceeași casă. Mai mult de atât, creatoarea de conținut dorea să-i dea juratului de la „Imperiul Leilor” un copil, dar povestea lor nu a avut deloc finalul așteptat.

De ce s-au despărțit, de fapt, Sebastian Dobrincu și Mimi
La scurtă vreme după ce relația devenise una serioasă, artistul a plecat în Statele Unite ale Americii. Enervată la culme, Mimi nu i-a mai răspuns trei zile, nici când s-a întors în țară și voia împăcarea. Până la urmă, el s-a îndrăgostit de Ioana Ignat și a renunțat la creatoarea de conținut. Pentru că timpul dintre despărțire și noua relație a fost extrem de scurt, vloggerița credea că a fost înșelată de concurentul „Survivor”.

După despărțire, Mimi a suferit de depresie și a plâns 136 de zile. Creatoarea de conținut a avut nevoie de mult timp să se recupereze și să accepte faptul că atât ea, cât și „faimosul”, au greșit.

„Anul trecut am trecut prin cea mai grea perioada din toată viața mea. Am plâns 136 de zile la rând. Da, le-am numărat pentru ca ma întrebam tot timpul când o sa se termine. Nu era vina nimănui ca eram așa, nici măcar a mea pentru ca nu alegeam in mod conștient sa fiu trista. Într-o dimineața, după multe discursuri și cărți ascultate despre cum funcționează mintea și ce înseamnă depresia, m-am trezit repetându-mi in minte break the cycle’- atunci am înțeles ca depindea de mine sa opresc tristețea in care trăiam”, spunea Mimi pe Instagram.

În prezent, concurentul de la PRO TV trăiește o poveste de iubire cu Ioana Ignat cu care are o relație de la finalul anului 2021. Cei doi se înțeleg de minune și au colaborări și pe plan profesional.

Related posts

Furtună puternică pe litoral. ANM a emis alertă cod galben. Vântul va sufla cu peste 70 km la oră

econtext

Ludovic Orban, președinte Forța Dreptei: Peste 300 de delegați, reprezentând 45 de organizații locale, s-au reunit în conferința județeană Forța Dreptei Vâlcea

econtext

Vești proaste de la Nicușor Dan! E nevoie de cel puțin 10 ani de reparații pentru toate clădirile cu bulină roșie din capitală!

Nemeșan Iulian

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More