19.8 C
București
13 aprilie 2024
econtext.ro
BANII NOȘTRI PIAȚA MUNCII Recomandate

Ministrul Muncii a făcut anunțul! Sporuri de până la 50% la salarii pentru mii de bugetari!

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a vorbit, joi, despre majorarea unor salarii pentru mai multe categorii de bugetari. Una dintre aceste categorii este reprezentată de cei care lucrează cu fonduri europene și se ocupă de proiecte PNRR. Aceștia vor primi în plus la salariu sporuri de până la 50%, conform realitatea.net.

Întrebat cum se va crea un echilibru în legea salarizării în condițiile în care din ce în ce mai mulți angajați de la stat primesc venituri mai mari, Marius Budăi a răaspuns: „Parlamentul este cel care ia deciziile”.

„Parlamentul este suveran și Executivul face ce spune Parlamentul. Deci nu putem noi să oprim Parlamentul să legifereze, nici constituțional. Vom discuta atunci când construim legea salarizării și vedem la ce concluzii ajungem!”, a spus Marius Budăi.

Mai mulți bani vor primi primarii, viceprimarii, președinții de consilii județene care primesc bani în plus și care așteaptă și alte creșteri de salariu după ce Curtea Constituțională a dat undă verde unei legi din Parlament.

Related posts

Protestele din învățământ iau amploare în toată țara! Sindicaliștii sunt tot mai nemulțumiți!

Moise Lidia

Incredibil! Profesor de la Seminarul Teologic, dezmăț cu propriile eleve!

Vlad-Tătaru Andreea

Ce se întâmplă cu relația lui Dorian Popa? De ce nu se mai afișează acesta cu Claudia Iosif, iubita lui?

Axinte Dan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More