21.2 C
București
30 septembrie 2023
econtext.ro
BANII NOȘTRI PIAȚA MUNCII Recomandate

Ministrul Muncii a făcut anunțul! Sporuri de până la 50% la salarii pentru mii de bugetari!

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a vorbit, joi, despre majorarea unor salarii pentru mai multe categorii de bugetari. Una dintre aceste categorii este reprezentată de cei care lucrează cu fonduri europene și se ocupă de proiecte PNRR. Aceștia vor primi în plus la salariu sporuri de până la 50%, conform realitatea.net.

Întrebat cum se va crea un echilibru în legea salarizării în condițiile în care din ce în ce mai mulți angajați de la stat primesc venituri mai mari, Marius Budăi a răaspuns: „Parlamentul este cel care ia deciziile”.

„Parlamentul este suveran și Executivul face ce spune Parlamentul. Deci nu putem noi să oprim Parlamentul să legifereze, nici constituțional. Vom discuta atunci când construim legea salarizării și vedem la ce concluzii ajungem!”, a spus Marius Budăi.

Mai mulți bani vor primi primarii, viceprimarii, președinții de consilii județene care primesc bani în plus și care așteaptă și alte creșteri de salariu după ce Curtea Constituțională a dat undă verde unei legi din Parlament.

Related posts

Vrei să devii dezvoltator imobiliar? Iată ce ai de făcut, pas cu pas!

Nemeșan Iulian

HARTA DISPERARII. Topul judetelor dupa numarul persoanelor care au fost concediate in cei trei ani de criza. Vezi cati angajati s-au vaporizat din judetul tau

Asaftei Bogdan

Exclusiv! Romanii, ultimii in UE dupa cati litri de benzina pot cumpara cu un salariu. Harta salariu – benzina in UE

Asaftei Bogdan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More