21.1 C
București
28 mai 2023
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Mititelu Jr. si-a colorat masina in mare fel! Adiță a înțeles mesajul și i-a făcut pe plac tatălui!

Adrian Mititelu Jr. i-a făcut, în sfârșit, “nebunia” tatălui său, patronul clubului FC U Craiova 1948. Superbul Lamborghini Urus, colantat, în negru și roșu este, deja, istorie. A schimbat culoarea bolidului și l-a “inaugurat” cu o brunețică sexy. Ca întotdeauna, CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. “Prințișorul Băniei” nu iese, clar, din cuvântul părintelui său!

Când nu se implică la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr. își trăiește viața la maximum, ca, de altfel, orice tânăr. Petrecerile în cluburile de lux din Capitală sau doar simplele ieșiri în oraș sunt la ordinea zilei pentru fiul cunoscutului milionar. Zilele trecute, paparazzii site-ului nr. 1 din România l-au întâlnit pe moștenitorul unei averi impresionante în zona de nord a Capitalei, la Nowa.

Adrian Mititelu Jr. și-a ascultat tatăl!

Nu singur, ci alături de o brunetă. Semn clar că există viață și după Andra Apostol, ultima lui iubită oficială. În local, “Prințișorul Băniei” a fumat narghilea și s-a relaxat cum a știut mai bine. De precizat, însă, că el și tânăra nu au schițat niciun gest care să “trădeze” o legătură amoroasă. Au părăsit împreună localul cu Urus-ul de 400.000 de euro al lui Adrian Mititelu Jr..

Care, atenție, are o nouă înfățișare. Dacă în trecut era colantat în negru și roșu, acum este albastru deschis. Practic una dintre culorile clubului pe care îl iubește, FC U Craiova 1948. Tindem să credem că a ținut cont de sfatul seniorului, care, ținem să precizăm, detestă culoarea roșie. Culoare de bază atât a clubului Dinamo, cât și a Stelei. Dușmani de moarte pentru olteni, vorb-aia!

De altfel, Adrian Mititelu l-a și certat, potrivit spuselor juniorului, că nu și-a “colorat”, încă de la început, bolidul în culorile grupării din Bănie.

În cele din urmă, Adiță a înțeles mesajul și i-a făcut pe plac tatălui. Deci, în familia lor, este, din nou, pace!

“Avea o mașină roșie și a trebuit să o vândă”
Anul trecut, în martie, Adrian Mititelu Jr. a povestit că tatăl lui este înnebunit după culorile clubului din Bănie, alb și albastru, și nu suportă să vadă culoarea roșie, aceasta ducându-l cu gândul la rivalele din București, Dinamo și Steaua.

“Prințișorul Băniei” a povestit că tatăl său l-a pus pe unul dintre jucătorii din subordine, în trecut, să își vândă mașina pentru că avea culoarea roșie.

“Mașina favorită e Lamborghini, cea pe care o am acum. Nu i-a plăcut culoarea. A vrut-o alb-albastră, așa vrea să fie tot. Acum e roșu cu negru, am cumpărat-o albă. Pe vremuri, nimeni nu avea voie să poarte roșu. Chiar și fotbaliștii. Cred că Neagoe, un portar, avea o mașină roșie și a trebuit să o vândă. Jur, e poveste adevărată! Demult asta, acum 15 ani”, a spus Adrian Mititelu Jr., la ProSport Live.

Related posts

Frații Tate sunt din nou audiați la DIICOT! O nouă percheziție informatică!

Moise Lidia

Nu l-ai mai văzut vreodată așa! Pepe a fost surprins în ipostaze cel puțin interesante în pădure la Băneasa!

Nemeșan Iulian

Alex Bodi și Ema Uta, din nou împreună?! Unde au fost surprinși împreună cei doi

Nemeșan Iulian

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More