26.6 C
București
13 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Momente de cumpănă pentru Ramona Ilie, sexy prezentatoarea de la Antena 1! „E una să fraierești pe cineva, alta e să ai o înșelăciune coordonată”

Ramona Ilie ar urma să nu mai prezinte emisiunile de știri de la Antena Stars! Jurnalele de la ora 19:00, respectiv 21:00, ar putea fi scoase din grila postului, din 16 ianuarie. Blondinei ar urma să-i fie integrate câteva intervenții cu știri mondene în emisiunea Showbiz Report, care ar urma să fie difuzată în intervalul orar 08:00-10:45, de luni până vineri. CANCAN.RO are toate detaliile exclusive!

Ramona Ilie, moderatoarea jurnalelor de știri de seară de la Antena Stars, ar urma să primească o lovitură fatală care ar fi ostilizat-o total! Sursele CANCAN.RO informează că blondinei ar putea să-i fie scoase emisiunile din grilă. Iar totul vine la puțin timp după ce site-ul nostru a făcut publice preocupările Ramonei din „timpul liber”. Ar putea fi o coincidență…

Căci CANCAN.RO, pe la sfârșitul lunii noiembrie 2022, dezvăluia că prezentatoarea de la Antene l-ar fi lăsat pe un IT-ist din Miami fără 5.000 $ în doar trei săptămâni, cât străinul a fost amăgit de farmecele blondinei

„Am vrut să iau un avion, să vin în România, să îi sparg fața și să îi rup coastele. M-am simțit complet enervat. E una să fraierești pe cineva, alta e să ai o înșelăciune coordonată, este oribil!

Este o prădătoare profesionistă. Sunt sigur că face asta în mod regulat, profilul ei de Skype este acolo, setat să găsească turiști. Totul este coordonat, totul este planificat, soțul ei stătea și se uita cum mă comport romantic cu soția lui, pentru un beneficiu financiar”, spunea „păgubitul”, Carlos Pena, la momentul respectiv, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

În aceeași măsură, sursele CANCAN.RO susțin că șefii Antenelor ar fi folosit ca motiv al scoaterii jurnalelor din grilă audiența scăzută înregistrată de emisiunile prezentate de Ramona Ilie. Dar lumea din interior vorbește. Iar majoritatea oamenilor cred că acesta este, de fapt, un pretext.

Postul Antena Stars ar urma să facă modificări majore din 16 ianuarie

Schimbările din interiorul Antenei Stars nu se opresc aici. Emisiunea de divertisment – Showbiz Report – prezentată de Andrei Ștefănescu, Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu și-ar schimba ora de difuzare. În acest sens, din 16 ianuarie, emisiunea ar urma să fie prezentă pe post de luni până vineri, între orele 08:00-10:45, iar Ramonei Ilie i-ar putea fi integrate în interiorul matinalului câteva minute de știri mondene.

Sursele CANCAN.RO mai susțin că cei care se află la conducere nu ar vrea să renunțe definitiv la blondină și i-ar fi oferit alternativa de a prezenta 2-3 știri pe oră în emisiunea Showbiz Report.

Totuși, Ramona Ilie s-ar fi arătat nemulțumită de faptul că jurnalele sale ar urma să nu mai existe pe post, dar și de ora la care ar trebui să se trezească dimineață. Căci sursele noastre spun că blondina s-ar fi plâns în interiorul trustului de ora la care ar trebui să ajungă la muncă, ea fiind obișnuită cu programul jurnalelor de seară.

Related posts

Michael Schmidt, prietenul președintelui. Abonat la contracte cu statul: 148 de milioane de euro

econtext

Un local de pe Șoseaua Mihai Bravu a fost închis duminică, 10 septembrie, întrucât nu deținea autorizație

econtext

Eduard-Valentin Stroe este noul director general al Poliției Locale București

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix