10.2 C
București
23 februarie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Momentul în care un soldat ucrainean își cară Javelinul cu roaba. Rușii au pierdut 10 blindate

Momentul în care un soldat ucrainean își cară arma anti-tanc Javelin cu roaba pe un drum noroios a devenit viral pe rețelele de socializare. În ciuda lipsei de ajutor suplimentar pentru Ucraina, rușii continuă să piardă blindate.

Momentul în care un soldat ucrainean își cară Javelinul cu roaba prin noroi arată cât de greu este frontul și pune în evidență lipsa unui ajutor militar absolut necesar. Chiar și așa, rușii au pierdut 10 blindate la 9 decembrie, adăugându-se celor peste 10.000 de tancuri și vehicule blindate pierdute în acest război.

Rușii continue să atace de-a lungul întregii linii de contact de est, făcând extrem de dificil efortul ucrainenilor de a-și păstra pozițiile, în condițiile în care nici nu primesc ajutorul militar internațional promis.

Momentul în care un soldat ucrainean își cară Javelinul cu roaba. Rușii au pierdut 10 blindate
Cu toate acestea, rușii au suferit pierderi mari de vehicule blindate în apropierea satului Krinki, pe partea stângă a regiunii Herson.

Comandantul companiei Magyar Birds a relatat pe canalul Telegram că, în timpul zilei de 9 decembrie, rușii au pierdut 4 tancuri, 2 BMD și 4 APC, potrivit mil.in.ua.

De asemenea, s-a raportat că, la 8 decembrie, o ofensivă a parașutistilor ruși a fost oprită de terenurile minate.

Minele au fost împrăștiate pe ruta rusă dintre așezarea Kozachi Laheri și satul Krinki, unde armata ucraineană deținea poziții.

Drept urmare, vehiculele blindate rusești s-au oprit din înaintare, după care echipajele și parașutiștii și-au părăsit BMD-urile.

Related posts

„Măcelarul din Bucea”, pedepsit de SUA. Ce atrocități a comis în Ucraina ofițerul din armata lui Putin

econtext

AVEREA CONTEAZA: Ponta si-a dublat banii de cand e premier. VEZI cat de bogati sunt ministrii din viitorul Guvern

Asaftei Bogdan

Patru morți și unsprezece răniți, după ce Rusia a bombardat o zonă rezidențială din regiunea Zaporojie

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More