28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Nou cutremur în România, astăzi. Unde s-a produs și ce magnitudine a avut?

Nou cutremur în România, astăzi. Unde s-a produs și ce magnitudine a avut? În apropierea căror orașe s-a produs si la ce adâncime?

Nou cutremur în România, astăzi. Unde s-a produs și ce magnitudine a avut? În apropierea căror orașe s-a produs si la ce adâncime?

Nou cutremur în România

Un cutremur slab, cu magnitudinea 2,6, s-a produs, sâmbătă, în județul Bacău.

Seismul, care a avut loc la ora 11:01, s-a produs la adâncimea de 5.5 km, informează INFP.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 57km SV de Bacău, 60km NE de Sfântu-Gheorghe, 71km S de Piatra Neamț, 86km SV de Roman, 87km NE de Brașov, 93km NV de Focșani.

Unde ar trebui să stați la cutremur? Cel mai bine ar fi sub o grindă, toc de ușa solid, sub un birou sau masă care sunt suficient de rezistente spre a vă feri de căderea unor obiecte mobile suprapuse, lămpi, tencuieli, candelabre.

Sau puteți sta la podea lângă un perete solid, pe genunchi și coate, cu fața în jos, iar cu palmele împreunate vă veți proteja capul, ceafa, iar cu antebrațele pe lateral, capu.

Related posts

Ce este „suveranismul” în care George Simion și AUR vor să ne „îngroape”? Viktor Orban îl sprijină

econtext

Taxa pe Soare contestată de Asociația Prosumatorilor. Guvernul vrea mai mulți bani de la români

econtext

Avocatul Adrian Toni Neacșu, despre cazul lui Cătălin Cherecheș: „Bănuiala mea este că se află totuși în interiorul țării”

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix