33.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Noul premier al României, moment de sinceritate la Parlament. Marcel Ciolacu a mărturisit că a picat examenul la Drept

Noul premier la României, Marcel Ciolacu, a dezvăluit, joi, la Parlament, detalii din viaţa sa. Șeful Guvernului a mărturisit că a picat examenul de admitere la Facultatea de Drept, că a condus numai maşini second hand şi că a lucrat ca muncitor.

Întrebat ce maşină conduce, Marcel Ciolacu a afirmat că nu are un autoturism personal de cinci sau şase ani, dar că a condus şi Volkswagen, şi Opel Cadet, dar le-a vândut pe toate.

Premieurl a mai spus că maşinile au fost cumpărate la mâna a doua din Germania: ”M-am dus personal pentru că am avut un frate care s-a dus la muncă în Germania, cu familia”.

Ciolacu a transmis presei că îşi va prezenta viaţa în detaliu, astfel încât ”să nu mai circule minciuni”, notează News.ro.

”Nu am făcut ceva de care să îmi fie ruşine”

”Ce vă pot spune foarte clar, nu am furat niciodată, nu am fost acuzat, nu am fost chemat niciodată la DNA, am avut plângeri şi am primit aceste clasări şi cred că o să mai primesc mult timp. Nu am făcut ceva de care să îmi fie ruşine mie, familiei sau părinţilor mei, niciodată. Nu am făcut nimic rău împotriva nimănui şi mi-am asumat toată viaţa tot ceea ce am făcut”, a spus el.

Despre problema studiilor, Marcel Ciolacu a spus că şi-a luat diploma de licenţă la Bucureşti.

”O să vă dau toate detaliile, în ceea ce priveşte când am dat examenul a ţinut de decizia mea şi a familiei mele. Am terminat liceul, mi-am luat Bacalaureatul, nu e niciun fel de problemă, am dat la Facultatea de Drept şi nu am intrat. Pe vremea mea, m-am dus în armată, unde am făcut întâi la munci agricole vreo două trei luni (..) A venit Revoluţia, m-am căsătorit, au venit altele priorităţile, m-am căsătorit. În acel moment, tatăl meu a fost un om care a câştigat suficienţi bani, pentru că a fost pilot militar, dar a ieşit la pensie. Noi suntem toţi trei fraţi, între timp fraţii mei se căsătoriseră înainte, apăruseră nepoţii. Nu am cerut niciodată bani de la părinţii mei şi am mers către zona privată”, a declarat premierul.

Ciolacu s-a referit la locurile de muncă pe care le-a avut. ”Am lucrat la o companie româno-israeliană de import-export, ca angajat”.

”Am lucrat şi ca muncitor după ce nu am intrat, când am fost la Electronica Industrială, când am plecat în Armată, din acelaşi motiv, după care mi-am făcut propria companie, unde mi-am cumpărat toată concurenţa din jur”, a mai afirmat premeirul României.

Related posts

Putin mută navele de război din Marea Neagră departe de România. Unde face un nou port strategic?

econtext

Cenzura, noua libertate. Cum sunt răpite vocea și identitatea pentru o lume mai bună

econtext

General NATO: Doi ani până la un război cu Rusia. Franța desfășoară 37 de tancuri Leclerc în România

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix