23.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

O doctoriță din Iași și-a pus capăt zilelor la doar 26 de ani. Adevărul din spatele sinuciderii

O doctoriță din Iași și-a încheiat viața într-un mod tragic, provocând o imensă durere în rândul prietenilor și familiei sale. La doar 26 de ani, fata a luat decizia extremă de a-și pune capăt zilelor, iar motivele care au condus la acest gest cumplit nu pot fi înțelese de cei apropiați.

Tânăra doctoriță s-a sinucis

Diana, o tânără și frumoasă doctoriță din Iași, a ales să-și pună capăt vieții într-un mod tragic consumând o cantitate mare de antigel. Colegii săi medici au încercat să o salveze, dar, din păcate, nu au putut preveni deznodământul devastator.

Diana-Alexandra Saucă era medic rezident în primul an la Spitalul privat de Oncologie „Victoria” din Iași și a pierdut lupta cu viața marți, pe data de 20 iunie 2023.

doctoriță

Conform informațiilor furnizate de Kanal D, tânăra a ingurgitat intenționat o cantitate semnificativă de antigel, substanță utilizată pentru răcirea motoarelor automobilelor. Ea a fost descoperită în stare de inconștiență în propriul apartament și a fost transportată în stare gravă la spital, intrând în comă și neputând fi readusă la viață.

„La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către reprezentanții unei unități medicale cu privire la faptul că o tânără, de 26 de ani a fost adusă la spital în stare de inconștiență. Ulterior, a fost constatat decesul acesteia. Pe corpul tinerei nu au fost identificate urme vizibile de violență. A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat IPJ Iași.

Există suspiciuni că tânăra ar fi recurs la acest gest din cauza unei probleme în plan amoros

Tânăra, medic rezident în anul I la Spitalul privat de Oncologie „Victoria” din Iași, s-a sinucis consumând antigel. Deși apropiații Dianei au declarat că aceasta nu ar fi fost implicată într-o relație amoroasă și că nu existau certuri majore în ziua în care fata și-a luat viața, se pare că a existat un incident violent anterior, care a avut loc chiar pe holul blocului.

„A aruncat cu flori, ghivece de pe hol într-un băiat. Se certau. După, fata a vrut să plătească pagubele, să strângă, dar femeia de serviciu a spus că face ea”, a menționat portarul.

Conform informațiilor disponibile, în urma examinării corpului Dianei, nu au fost identificate urme de violență. Autoritățile continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Related posts

Accident grav cu un autobuz STB, pe Calea Dorobanţilor din Bucureşti. Şoferul STB şi trei pasageri au ajuns la spital

econtext

O nouă monedă va fi lansată în curând! Banca Centrală a luat deja decizia

econtext

Apare un nou punct de trecere a frontierei cu Ungaria. Unde se va deschide

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix