17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

O fetiță s-a electrocutat ieri în timp ce se juca într-un parc din Sectorul 6 al Capitalei

Într-un parc din Sectorul 6 al Capitalei, o fetiță s-a electrocutat în timp ce se juca. Ca urmare a acestui incident parcul a fost evacuat. În data de 7 august 2023, în jurul orei 20:55, polițiștii de la Secția 20 de Poliție din București au primit un apel la numărul de urgență 112, semnalând că o fetiță a fost electrocutată în zona de joacă pentru copii situată pe strada Tabla Buții din Sectorul 6. Aceste informații au fost raportate de Digi24.

Minora se afla în parc în compania mamei sale în momentul nefericitului incident. Martorii au relatat că fetița ar fi urcat pe un gard metalic care delimita perimetrul parcului și, în momentul în care a atins un stâlp de iluminat, a suferit electrocutarea.

Mama copilei a dezvăluit pentru observatornews.ro că fiica sa a căzut, leșinată.

A căzut, leşinată. A curentat şi mai jos la nivelul meu, adică la 50 de centimetri. M-am atins şi eu de el puţin şi m-a ciupit.

Chiar imediat după producerea incidentului, mai multe persoane aflate în parc au fost cuprinse de panică și au chemat rapid autoritățile în ajutor. Mama fetiței s-a simțit complet dezorientată atunci când a văzut starea în care se afla copilul ei.

Am dat telefonul oamenilor din jur, am zis: „Sunaţi la salvare, că nu am ce să fac!“. Era inconştientă, se uita prin mine, gura încleştată.

O echipă de polițiști s-a deplasat rapid la locul incidentului, unde au constatat că minora era deja într-o ambulanță și primea îngrijiri medicale.

Fetița a fost ulterior transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, iar mama declarând că acum starea ei este stabilă și în afara oricărui pericol.

Conform observatornews.ro, după incident, reprezentanții companiei responsabile cu iluminatul au intervenit în parc și au oprit furnizarea de energie electrică. În urma acestui eveniment, zona de joacă a fost închisă temporar.

În prezent, se desfășoară cercetări cu privire la incident, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Related posts

Ce țară europeană trimite trupe în Romania in cazul unui atac rusesc? În câte zile ajung?

econtext

Mircea Geoană, despre rolul esențial pe care îl poate juca România în NATO

econtext

ANM, anunț când va veni primele ninsori în București

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More