33.8 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

O tânără de 19 ani a fost lovită mortal de un motociclist în timp ce mergea pe bicicletă, în Italia

Tânără mamă, în vârstă de 19 ani, a murit joi seară, 31 august, după ce a fost lovită mortal de un motociclist pe o stradă din Polesella, Italia. Femeia mergea pe bicicletă, iar incidentul a avut loc sub ochii fetiței sale de trei ani, scrie Corriere del Veneto.

Tânără mamă, care se plimba pe stradă alături de fiica sa, a murit după ce a fost lovită mortal cu motocicleta de către un bărbat.

Femeia a murit pe loc din cauza impactului

Bicicleta femeii s-a rupt în două din cauza impactului puternic. De asemenea, aceasta a murit pe loc sub ochii fetiței sale în vârstă de trei ani. Copila o urma pe mama sa la o mică distanță, pe altă bicicletă.

Motociclistul, un cetățean rus, a fost transportat în stare gravă la spitalul din Padova, unde se află la reanimare.

Conform autorităților, femeia de 19 ani se angajase într-o traversare neregulamentară a străzii.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor care au dus la producerea tragediei.

Related posts

Război în Ucraina. Moscova, atacată cu drone kamikaze

econtext

Europa riscă să intre în recesiune

econtext

Turcia rupe colaborarea cu Israelul. Recep Tayyip Erdogan: Nu datorăm nimic Israelului

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix