10.2 C
București
23 februarie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Paula Seling, pentru prima dată cu fiica ei la TV! Artista a fost copleșită de emoții!

Paula Seling și fiica ei, Elena, au apărut pentru prima dată, împreună, într-un platou de televiziune. Cântăreața a fost atât de emoționată, încât a recunoscut că este pentru prima dată când nu își găsește cuvintele în fața camerei.

Artista și fiica ei au fost invitate în ediția de sâmbătă a emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D. O emisiune pe care cu siguranță atât Paula Seling, cât mai ales Elena o vor ține minte pentru tot restul vieții.

Paula Seling și fiica ei, Elena, împreună la televizor

Paula Seling dezvăluia la finalul anului trecut, într-un interviu pentru revista Viva!, că este mama unei fetițe de nouă ani. Micuța Elena a intrat în viața ei și a lui Radu, fostul ei soț, în urmă cu șase ani. Cântăreața a adoptat-o pe cea mică la o vârstă fragedă, însă a ținut departe de ochii publicului acest subiect.

Sâmbătă, cele două au apărut pentru prima dată în platoul emisiunii de la Kanal D, acolo unde au vorbit despre strânsa relație pe care o au. Elena a mărturisit că își iubește nemărginit mama și că sunt momente în care „uneori este greu să fii fiica Paulei Seling”.

„Mama contează cel mai mult, pentru că o iubesc foarte mult. (….) În unele momente poate că nu, în unele momente poate că da ( n.r e greu să fii fiica Paulei Seling). Se poate pune o presiune, dar sunt ok cu asta, m-am obișnuit mult. M-am dus la concertele ei.”, a spus Elena, fiica Paulei Seling.

Paula Seling, copleșită de emoții, în direct Deși este obișnuită să vorbească în fața camerelor de filmat, de data aceasta Paula Seling și-a putut stăpâni cu greu emoțiile. Artista a recunoscut că este marcată și că se recunoaște cu greu din cauza emoțiilor.

„Sunt foarte mândră de Elena. Am așa niște emoții, e pentru prima oară când mi se întâmplă asta. E un context prin care nu am mai trecut până acum la nivel public și îmi cer scuze dacă nu sunt chiar eu”, a spus Paula Seling în platoul emisiunii Teo Show.

Paula Seling și Radu Bucura, divorț după 17 ani de căsnicie

După 17 ani de mariaj, Paula Seling și Radu Bucura au divorțat. Despre separarea cântăreței de soțul ei s-a vorbit încă din toamna anului trecut, însă Paula Seling a decis să vorbească deschis despre divorțul de Radu Bucura la începutul noului an.

Ruptura dintre cântăreață și soțul ei a avut loc în luna aprilie 2022, însă aceștia au decis să țină acest subiect departe de urechile și ochii lumii. Cântăreața nu a oferit un răspuns concret, încercând să îi respecte viața privată fostului soț, însă a menționat că în căsnicia lor au existat „provocări” cărora nu le-a mai putut face față. „Din păcate, nu pot să vă vorbesc despre un om pe care îl respect enorm, alături de care am trăit clipe minunate, fără ca acesta să fie de față. Dacă el este dornic să vă vorbească, nu am nimic împotrivă. Eu fiind persoană publică, este în regulă, însă Radu e o persoană deosebit de discretă și îi respect dreptul la intimitate. În plus, mereu am considerat că viața de familie trebuie să rămână privată, de aceea rareori am discutat amănunte din viețile noastre și ar fi total nepotrivit să încep să o fac acum.

Nu știu să vă spun multe… De fapt, cred că viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce. Asta nu înseamnă că nu mai suntem o familie în creșterea copilului nostru. Ba chiar facem tot ce putem să îi fim alături, să simtă că iubirea există, într-o altă formă, între părinți, uriașă pentru copilul nostru, și vom face tot ce putem să o creștem simțind că suntem o celulă a iubirii, toți trei, indiferent ce se întâmplă între adulți.”, a declarat Paula Seling pentru Viva.

Related posts

Kiev Post: „Trebuie recunoscută minoritatea românilor, cei mai mari prieteni, începând cu Odesa”

econtext

România a dat Ucrainei convoaie militare și antrenează piloți pe F-16. De ce neagă Bucureștiul

econtext

Care sunt străzile din Sectorul 6 unde vor apărea pubelele îngropate

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More