23.9 C
București
25 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Pe Bd. 1 Decembrie 1918 din Sectorul 3 al Capitalei, o parte bună din trotuar a rămas nepavelată

Sectorul 3 continuă să surprindă locuitorii din București prin utilizarea abundentă de pavele în diferite zone. În trecut, fostul primar Negoiță părea să folosească pavelele în exces, aplicându-le practic oriunde era posibil. Pe Bd. 1 Decembrie 1918, cantitatea de pavele nu a fost suficientă, se pare, lăsând o parte semnificativă a trotuarului nepavelată.

Unii rezidenți din Sectorul 3 s-au obișnuit cu pasiunea lui Negoiță pentru pavele și nu mai sunt surprinși de apariția unor lucrări „neconvenționale”. De-a lungul timpului, au observat pavele utilizate pe trotuare, treceri de pietoni și în multe alte locuri.

Recent, pe Bd. 1 Decembrie 1918 din Sectorul 3, un locuitor al Bucureștiului a descoperit o lucrare ce i-a stârnit uimirea: trotuarul era pavelat, dar în jurul canalului de scurgere rămăsese un spațiu înconjurat de ciment, constituind un risc pentru pietoni, mai ales pentru mamele cu cărucioare sau persoanele cu dizabilități. Nemulțumit de situație, bărbatul a decis să posteze pe Facebook pentru a primi feedback-ul celorlalți utilizatori ai rețelei.

Bărbatul a subliniat că cei care curăță trotuarul cu mașina de măturat riscă să cadă în canal, iar autoritățile au promis acum două luni că vor rezolva problema. Cu toate acestea, situația nu s-a schimbat până în prezent.

Este un cămin pentru Telecom și net, are placa de deasupra foarte subțire și nu au putut monta pavele. Plus, se forma o diferență de nivel, cel care trece cu mașina de măturat pe trotuar riscă foarte mult să cadă în cămin, placa nu are mai mult de 4-5 cm.
Au promis acum 2 luni că vor schimba placa cu capacul, dar suntem la sfârșitul lui august… (P. V.)

Mai mulți locuitori ai Bucureștiului au fost deranjați de ceea ce au văzut în postarea respectivă și i-au sugerat bărbatului să depună o reclamație la Primăria Sectorului 3 pentru a rezolva această problemă:

Semnalați-o pe aplicația Primăria Sectorului 3. O puteți localiza precis și adăuga chiar și poze. (R. M.)

Totuși, au fost și câțiva indivizi familiarizați cu istoricul lui Negoiță și preferința sa pentru pavele, așa că au ales să glumească puțin pe seama situației, într-un mod menit să provoace râsul celor care citesc:

„Bătaia asta de joc este în tot sectorul, iar noi, cetățenii, plătim taxe și pavele…” (E. G.)
„Să îl votați si la anu’ ! Mai are un pic și ne bagă pavele în casă.” (F. F. F.)
„Când renovam casele, în loc de gresie vom avea pavele obligați, plată la impozit.” (F. Z.)

Related posts

Schimbare bruscă a vremii. Episoade de iarnă severă în mai multe zone din țară

econtext

Amenințare de la propagandistul lui Putin: „Bucureștiul trebuie bombardat nuclerar”

econtext

Dronele spionează în voie deasupra Bazei Kogălniceanu. Armata Română, cu mâinile legate din cauza lipsei legislației

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix