33.8 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Pescobar a rămas fără restauratul din Snagov. Taverna Racilor a ars în întregime

Paul Nicolau zis și Pescobar nu părea a fi foarte afectat de faptul că restaurantul din Snagov a ars în totalitate. Pe rețelele de socializare, afaceristul a precizat că totul se va reconstrui.

Paul Nicolau, omul de afaceri cunoscut sub numele de „Pescobar”, a confirmat că restaurantul Taverna Racilor din Snagov a ars în întregime. Nicolau a evidențiat faptul că nu sunt victime, pagubele fiind doar de ordinul material. Milionarul se deplasează spre Constanța unde va pune bazele unui proiect hotelier care ar urma să fie deschis în incinta Vilei Minerva.

Pescobar a rămasă fără restaurantul din Snagov

Paul Nicolau zis și Pescobar nu părea a fi foarte afectat de faptul că restaurantul din Snagov a ars în totalitate. Pe rețelele de socializare, afaceristul a precizat că totul se va recontrui. Deși, restaurnatul abia fusese renovat.

„Totul se reface. Bine că e iarnă acum (când a luat foc – n.red). După ce am renovat din temelii locația din Snagov… dar vom reface tot”, a mai spus Pescobar despre situația incendiului de la Snagov.

Potrivit primelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență incendiu a izbucnit sâmbătă dimineață, fiind afectată o suprafață depeste 500 de metri pătrați. La fața locului au fost trimise nouă echipaje de stingere a incendiului.

Locația din Snagov a ars din temelii

Pompierii au confirmat cele spuse de Pescobar, nu au fost victime, însă intervenția este una dificilă și de lungă durată. Asta pentru că flăcările s-au extins și la acoperiș. Construcția din lemn ăngreunează intervenția pompierilor.

În spatele restaurantului deținut de Paul Nicolau se află pădurea, prin urmarea salavatorii au luat măsurile necesare pentru a preveni extinderea flăcărilor spre zona respectivă.

Angajații s-ua auto evacuat la timp. Niciua dintre cele 13 persoane nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. În ceea ce privește autorizația de incendiu, reprezentanții ISU au subliniat că la restaurantul administrat de Pescobar s-au făcut mai multe controale. Ulterior, oraganele abilitate vor stabili și condițiile de legalitate din acest punct de vedere.

Pescobar

Paul Nicolau: „Nu sunt victime. Se reface totul”

Totodată, structura din lemn a construcției a fost grav avariată și, potrivit evaluatorilor există un risc mare de prăbușire.

„La momentul ajungerii echipelor noastre, aceste persoanele erau strânse într-un grup compact. În ceea ce privește modul de manisfestare, o suprafață de peste 500 mp, la etajul unu și la mansarda, incendiul s-a dezvoltat rapid. Alimentarea cu apă s-a realizat cu apa din lac. Există în continuare o degajare de fum, dar focul a fost localizat. Partea de la etajul 1 și podul, unde există structură de lemn, influențează modul de desfășurare al incendiului.

Au fost demarate controale. Important la acest moment este că n-avem victime. Numai sunt necesare alte resurse și acțiunile vor contiuna. Este o interventie de lungă durată trebuie verificate toate zonele. Pot spune din informațiile pe care le am și din evaluările făcute că există un risc mare de prsăbusire. Actionam cu prudentă. Putem trage concluzii doar din ceea ce am vazut până acum. În spate se observă o mare degajare de fum. Nu aș vrea să mă pronunt pentru că nu ar fi inoportun”, potrivit Antena 3 CNN.

Pescobar, un personaj controversat și apreciat în același timp

Paul Nicolau zis și Pescobar a intrat în atenția publicului grație campaniilor de promovare a lanțurilor pe care le deține. Omul de afaceri a intrat și mai mult în atenția publicului după ce restaurantele sale specializate în prepararea fructelor de mare au fost închise de ANPC. În prezent are mai multe locații în Capitală și în Timișoara. De curând Paul Nicolau a mai deschis un restaurant în Cluj.

Related posts

Pensiile care au crescut de 100 de ori! Situație fără precedent în România

econtext

O poveste frumoasă despre un om frumos: Tudor Ulianovschi

econtext

Prognoza meteo, 28 decembrie 2023. În ce zone vor fi cele mai ridicate temperaturi

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix