17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Piața Norilor din Sectorul 4 va fi inaugurată astăzi, 14 iulie, potrivit anunțului făcut de primarul Daniel Băluță

Piața Norilor din Sectorul 4 va fi oficial deschisă vineri, 14 iulie, conform anunțului făcut de primarul sectorului, Daniel Băluță. Locuitorii din zonă și nu numai sunt invitați să participe începând cu ora 12:00 și să fie printre primii care vor putea achiziționa și degusta produsele disponibile la comercianți. Piața Norilor din Sectorul 4 a fost complet demolată și apoi reconstruită într-un format mult mai modern, inclusiv cu o parcare, pentru a oferi comercianților condiții optime de depozitare și menținere a produselor în condiții igienice și de siguranță. Această transformare asigură că experiența clienților nu va mai fi afectată de condițiile precare din trecut. Primarul Daniel Băluță a făcut acest anunț pe pagina sa oficială de Facebook.

„Deschidem Piața Norilor!
Vă așteptăm, mâine, după ora 12:00, în cartierul Tineretului, în noua Piața Norilor, să cumpărați fructe și legume proaspete, brânzeturi, preparate din carne, pâine caldă și fel și fel de bunătăți românești.
O seară liniștită!”, a transmis primarul pe contul său de Facebook.

Piața Norilor este unul dintre cele mai moderne spații comerciale din București și, deși are o suprafață limitată, este dotată cu facilități moderne precum spații de depozitare și camere frigorifice, lifturi atât pentru comercianți, cât și pentru clienți, precum și scări rulante pentru a asigura o accesibilitate optimă în întreaga clădire. La nivelul parterului se găsesc 47 de locuri de parcare, inclusiv două spații destinate încărcării vehiculelor electrice.

Related posts

Benzina se scumpeşte în întreaga lume şi asta înseamnă un nou avans al inflaţiei

econtext

Cutremur în România, sâmbătă dimineață. Ce magnitudine a avut și unde a fost resimțit

econtext

Care sunt microzonele din Sectorul 6 al Capitalei unde se face curățenie

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More