17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Piața Valea Ialomiței va fi gata în aproape o lună, așa a anunțat primarul Ciprian Ciucu

Primarul Ciprian Ciucu a anunțat că lucrările de reabilitare desfășurate în Piața Valea Ialomiței din Sectorul 6 vor fi finalizate în această vară. Deși inițial se estimase că va fi finalizată cu două luni mai devreme, proiectul a suferit întârzieri. Ciprian Ciucu a comunicat că centrul comercial din piață va fi deschis pentru public în data de 15 august 2023.

Reabilitarea Piaței Valea Ialomiței a fost necesară din cauza riscului potențial de incendiu, ceea ce ar fi putut duce la închiderea acesteia de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), a adăugat primarul.

Am pornit lucrările de reabilitare a Pieței Valea Ialomiței ca să nu ne-o închidă ISU! Și bine am făcut! Nici nu știți ce am găsit acolo și ce pericol de incendiu prezenta. Am scos tone de materiale neconforme, inflamabile.
Viciile de execuție făceau să plouă înăuntru și existau infiltrații peste tot.

Primarul a menționat că lucrările au fost întârziate din cauza faptului că Consiliul Local nu a votat la timp indicatorii tehnico-economici. Ciprian Ciucu a dorit să clarifice și să infirme zvonurile care au circulat în legătură cu Piața Valea Ialomiței. El a precizat că nu vor exista intermediari și că spațiile comerciale nu vor fi preluate de către terți. Închirierea spațiilor din piață va fi realizată exclusiv prin intermediul Primăriei Sectorului 6.

Vreau să dezmint zvonurile caraghioase care au circulat: ba că spațiu va fi preluat de Carrefour, ba că nu știu ce intermediari. Noi am interzis intermediarii prin hotărâre de consiliul local încă din 2021!
Cei care au avut contracte și au funcționat în piață, vor funcționa mai departe! Toți sunt oameni din comunitatea noastră! Cine a avut contract cu foștii intermediari va putea licita spatiile.

Primăria va căuta o soluție legală pentru a acorda punctaj suplimentar celor care au avut contracte de subînchiriere în cadrul procedurilor de atribuire a spațiilor. Totodată, se va interzice realizarea de noi contracte de subînchiriere.

Related posts

Expert ANM, despre anomaliile din ultimele zile. Cum va fi vremea în țară de Revelion

econtext

Dezvăluirea momentului despre Elena Udrea! S-a aflat acum ce a făcut

econtext

Românii care pot obține permis de conducere fără școală de șoferi. Legea a intrat în vigoare

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More