26.6 C
București
13 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Popa a uitat de cele sfinte și s-a destrăbălat cu lăutarii de față cu toată lumea! ”Pentru popa, pentru popa, pentru popa”

Petrecere mare la un restaurant! Nimic neobișnuit, doar că actorul principal e … ”popa”. Pe numele lui curg dedicațiile, după ce bărbatul, îmbrăcat în straie preoțești, a aruncat cu bani în lăutari. Iar atunci când a ”scăpat” de bancnote, omul s-a încins la dans. Ce a ieșit? Aflați de pe CANCAN.RO cum a ”explodat” atmosfera pe ringul dintre mese!

La finalul anului trecut s-a petrecut ”minunea”, atunci când zeci de prieteni s-au pus pe chef. Într-un restaurant s-au strâns ei, cu formație cu tot, și au dat drumul la treabă. În evidență a ieșit…popa! Un bărbat și-a tras pe el stiharul, care aproape i-au acoperit și pantofii, și-a ”aruncat” pe creștet potcapul și s-a pus pe șmecherie, ca mafioții! A scos banii, bancnote de 50 de lei, și s-a dus la manelistul cu microfonul. 50, 100, 150… ”Pentru popa”, a strigat cântărețul și a început recitalul!

Popa s-a încins pe ringul de dans! A ”lovit” cu bani și în partenera de dans

Adevăratul recital avea să se deruleze pe ringul de dans! Popa, care ar fi, de fapt, muzicant, s-a încins. Show a făcut omul, dar a și fost ajutat de amicii lui. Dar o femeie avea să-l provoace. S-a băgat cu el la dans, iar ce a ieșit acolo e de neînchipuit! Petrecărețul popă a renunțat la potcap și i l-a pus ei pe cap, unde aveau să ajungă și câteva bancnote, care, apoi, se îmbrăștiau pe ringul de dans.

Între pașii mărunți și alergici impuși de ritmul manelistului de la pupitru, deja vestitul popă mai făcea și câte o cruce largă. Ce mai, distracție pe cinste, cu bărbatul care a reușit să-i încingă la maximum pe invitații din local. Chiar și pe maneliștii care au întreținut atmosfera.

Related posts

Halep, dopată cu ajutorul unei substanțe găsită în Oceanul Pacific. De ce asta este o veste bună?

econtext

România va doborî dronele Rusiei ce se apropie de teritoriul său cu ajutorul SUA și Franței

econtext

Au fost începute lucrările de reabilitare și consolidate la Podul Grant. Din toamnă, tramvaiele liniei 41 vor circula pe un singur fir

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix