19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Prigojin îi răspunde lui Putin: Se înșală profund când ne acuză de trădare. Nimeni nu se va preda la cererea președintelui

Vladimir Putin „se înşală profund” atunci când îi acuză pe combatanţii grupului Wagner de „trădare”, a declarat sâmbătă Evgheni Prigojin, adăugând că trupele sale nu intenţionează să se predea, relatează agenţiile internaţionale de presă.

„În ceea ce priveşte ‘trădarea de ţară’, preşedintele s-a înşelat profund. Suntem patrioţi”, a afirmat Prigojin într-o înregistrare audio dată publicităţii după discursul televizat al lui Putin de sâmbătă dimineaţă.

„Nimeni nu se va preda la cererea preşedintelui, a serviciilor de securitate sau a oricui altcineva”, a adăugat el. Este pentru prima dată când Evgheni Prigojin în vizează direct într-o declaraţie publică pe liderul de la Kremlin, potrivit AFP.

Prigojin a mai afirmat în înregistrare că el şi oamenii lui nu mai vor ca ţara să mai trăiască cu corupţie, minciuni şi birocraţie, relatează Reuters.

Putin: Ne confruntăm cu o trădare. Suntem înjunghiaţi în spate

Vladimir Putin a ținut un discurs televizat, sâmbătă dimineață, în care a declarat că ţara se confruntă cu o trădare şi a spus că „suntem înjunghiaţi în spate”, relatează Reuters.

Şeful statului rus a spus că oricine ridică arma împotriva armatei ţării este un trădător. El l-a acuzat pe şeful Wagner că a „trădat” Rusia din cauza „ambiţiilor sale nemăsurate”, potrivit AFP.

El a făcut apel la combatanţii Wagner să înceteze participarea la acţiunile criminale ale liderului lor Evgheni Prigojin şi a spus că toţi cei care participă la revoltă vor fi pedepsiţi.

Vladimir Putin a mai spus că va face tot ce e este necesar pentru a apăra Rusia.

Liderul de la Kremlin a mai afirmat că armata rusă a primit ordinele necesare, a recunoscut că situaţia din oraşul Rostov-pe-Don este dificilă, dar a promis că răspunsul armatei va fi dur.

Related posts

CONSTRUIM sute de hoteluri si pensiuni, desi criza se amplifica! VEZI cate pensiuni, hoteluri si vile turistice au impanzit Romania in ultimii ani

Asaftei Bogdan

China comunistă dă bani pentru războiul lui Putin. Cât petrol a cumpărat

econtext

Kuleba, avertisment teribil: „Rachetele vor cădea pe Bruxelles şi alte oraşe europene” dacă nu primim sistemele Patriot

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix