33.4 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Primăria nepoților lui Piedone: unul administrator, altul consilier local și ultimul șef la poliție

Cristian Popescu Piedone, le-a găsit de muncă celor trei nepoți din partea soției: pe unul l-a pus să administreze sectorul 5, pe altul consilier local iar pe al treilea să conducă poliția locală. Asta deși Piedone a fost judecat de două ori pentru conflict de interese.

Deși a fost trimis de două ori în judecată pentru conflict de interese de către ANI, primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a continuat nestingherit campania de a-și planta și menține rudele în funcții cheie în primăria pe care o conduce.

Primăria nepoților lui Piedone: unul administrator, altul consilier local și ultimul șef la poliție
Newsweek România vă prezintă astăzi cazul celor trei nepoți ai lui Piedone, fii unei surori ai soției sale.

Cristian Popescu Piedone a fost trimis în judecată în 2016 de către ANI pentru conflict de interese pentru că a semnat documente pentru companii deținute de cei doi copii ai săi.

Tot ANI l-a trimis în judecată în urmă cu nici o lună tot pentru conflict de interese deoarece și-a angajat ginerele la una din companiile subordinate primăriei pe care o conducea.

Piedone

Nepotul de la primărie

Iulian Cârlogea este administratorul public al Primăriei Sectorului 5. Este primul din cei trei nepoți ai lui Piedone angajat de către acesta și cel căruia i-a fost acordată cea mai important funcție.

Iulian Cârlogea deține o proprietate pe strada Sipetului din Bragadiru județul Ilfov unde se află de fapt reședința neoficială a lui Cristian Popescu Piedone trecută pe numele soacrei acestuia, o bătrână de 87 de ani.

Iulian Cârlogea a lucrat și a fost asociat la una din cele mai importante companii din sfera de influență a lui Piedone: Orion Security SRL. Unde au lucrat atât copii acestuia dar și alți nepoți.

România a scris recent că pe numele nepotului Iulian, unchiul Piedone și-a pus la adăpost cel puțin două din mașinile sale de colecție pe care și le-a retrecut pe numele său odată ieșit din pușcărie în vara anului trecut.

Mai mult, pe aceeași firmă au fost înregistrate o serie de alte autoturisme de lux folosite de Piedone. Când nu se plimbă prin sector pe motoscuter.

Inclusiv autoturismul Duster cu care a fost dus Piedone spre locul de detenție după ce a fost condamnat în dosarul Colectiv era în proprietatea aceleiași companii.

Iulian Cârlogea este asociatul fondator al uneia din cele mai importante companii ale familiei Piedone: God Trust Enterprises SRL unde ulterior au devenit asociați cei doi copii ai lui Piedone, Ana Maria și Vlad. Și unde acum este administrator chiar soacra lui Piedone, o bătrână de 87 de ani.

Aceasta este compania pentru care inspectorii ANI l-au trimis în judecată pe Piedone în primul dosar de conflict de intereste din 2016. În care a și fost condamnat.

Pe aceeași companie au fost înmatriculate alte trei mașini de epocă.

Fosta soție a acestui nepot, Viorica a lucrat alături de acesta la primăria sectorului 4 când era condusă de Piedone, și a canditat în 2016 pentru un post de consilier local.

Nepotul de la șefia Poliției Locale Sector 5

Cârlogea Liviu Viorel este director executiv în Poliția Locală a Sectorului 5.

Deține o parte din terenul pe care este construită locuința din strada Principatele Unite unde Piedone susține că domiciliază deși în realitate reședința acestuia este într-o vilă impozantă de pe strada Sipetului din comuna Bragadiru, județul Ilfov.

Fost soție a acestuia, Oprea Andreea Cătălina, este director în aceeași primărie a Sectorului 5.

Cei doi soți l-au urmat pe Piedone și la primăria sectorului 4 unde au deținut funcții de conducere tot la poliția locală.

Acest nepot al lui Cristian Popescu a fost și comisar general adjunct al Gărzii de Mediu din 2016 până în 2018.

Nepotul, consilier local

Cristian Cârlogea este consilier local în Consiliul Local al Sectorului 5. Din partea PPUSL partidul condus de Popescu Cristian și fondat de Dan Voiculescu patronul trstului de presă Antena Group.

De asemenea acesta este și manager zonă al companiei Total Verde SA deținută de către Primăria Sectorului 5.

Soția sa este angajată a companiei Orion Security SRL aflată în sfera de influență a lui Piedone.

Dintre cei trei nepoți, Cristian este și cel mai sărac. Nu deține terenuri, apartamente, mașini și nici nu are conturi bancare.

Related posts

Ce se întâmplă cu relația lui Dorian Popa? De ce nu se mai afișează acesta cu Claudia Iosif, iubita lui?

Axinte Dan

Programul Rabla Local va începe luni, 31 iulie 2023, în Sectorul 2. Contractul de finanțare semnat cu AFM are o valoare totală de 7,2 milioane de lei

econtext

Dosarul Florian Coldea. Udrea prevestește căderea Laurei Codruța Kovesi

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix