33.4 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Primăria Sectorului 2 continuă curățenia generală pe străzile din sector. Joi, 6 iulie, se intervine pe Bulevardul Ferdinand I

Primăria Sectorului 2 continuă operațiunile de curățenie generală pe străzile din sector, iar joi, 6 iulie, se va interveni mecanizat pe Bulevardul Ferdinand I pentru curățarea unuia dintre sensurile de deplasare. Primăria Sectorului 2 a informat prin intermediul paginii lor de Facebook că Bulevardul Ferdinand I va fi curățat pe sensul de deplasare dinspre Bulevardul Pache Protopopescu spre Șoseaua Mihai Bravu în data de joi, 6 iulie 2023. Această acțiune va avea loc în intervalul orar 10:00-17:00.

Curățenia va fi efectuată mecanizat, cu ajutorul utilajelor, și va viza curățarea până la bordură și pe trotuare. Din acest motiv, Primăria Sectorului 2 îi roagă pe șoferi să nu parcheze mașinile în zona respectivă în intervalul orar menționat.

Continuăm curăţenia generală pe marile bulevarde de la noi din sector şi la fel ca şi la operaţiunile desfăşurate în săptămânile anterioare, ne dorim să ne sprijiniţi acţiunea de spălare a străzilor, astfel încât să se desfăşoare fără obstacole şi fără maşini parcate pe carosabil.

Un grup de copii din Sectorul 2 au luat inițiativa de a face o faptă bună și au strâns PET-uri aruncate pe jos în vederea reciclării. Gestul lor a devenit viral pe rețelele de socializare, iar locuitorii din București i-au lăudat pentru această inițiativă.

Copiii, observând că zona în care se joacă este poluată, au renunțat temporar la joacă și au început să adune PET-urile aruncate neglijent pe jos. Ulterior, au dus aceste PET-uri la un supermarket care are program de reciclare.

Un localnic din București a surprins această acțiune într-o fotografie și a postat-o pe Facebook, lăudând gestul copiilor. Mesajul lui C.M. a fost distribuit și în grupul „Sector 2 – Informații și dezbateri”.

Acești copii strângeau PET-urile de pe jos și le aruncau în aparatul de reciclat de la un supermarket! Bravo lor!

În secțiunea de comentarii, oamenii au scris doar cuvinte frumoase și felicitări în legătură cu această acțiune a copiilor.

„De apreciat! Un exemplu pentru societate. Cinste celor implicați în educația lor!” – D. R.
„Bravooo!” – D. F. V. B.

Un alt locuitor al Bucureștiului își aduce și el contribuția în protejarea mediului prin acțiuni mici desfășurate la nivel local, adunând PET-uri aruncate și ducându-le la Auchan. În acest supermarket, se oferă suma de 0,50 de bani pentru fiecare PET, doză sau sticlă reciclată.

Daaaa, și eu adun! La Auchan Bucur Obor se dă 0,50 de bani /pet, doză sau sticlă! În aplicația My Auchan. Oamenii se uită mirați la tine când te văd cu căruțul plin de PET-uri și doze. Pentru că noi, românii, suntem rușinoși, fuduli și săraci.

Related posts

Prognoza meteo, 9 noiembrie. Temperaturile scad brusc în toată țara, vine frigul

econtext

Patronii azilelor groazei rămân în arest preventiv, a hotărât Curtea de Apel. Decizia e definitivă

econtext

Rusia a bombardat puternic Ucraina la granița României. Mesaje RO-ALERT, în Tulcea

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix