10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Primăria Sectorului 3 a lansat platforma online de programări pentru plimbările cu vaporașul pe lacul Titan

Administrația Primăriei Sectorului 3 a introdus o nouă platformă online pentru programările de plimbări cu vaporașul pe lacul Titan din Parcul IOR. Această facilitate este disponibilă exclusiv pentru locuitorii din Sectorul 3 și permite rezervarea gratuită a locurilor în cursele cu vaporașul. Lansarea platformei a avut loc începând de luni, 17 iulie 2023.

Scopul introducerii acestei platforme este de a reduce cozile și aglomerația care se formează de obicei în zona debarcaderului. Astfel, prin intermediul programărilor online, administrația publică dorește să ofere o experiență mai eficientă și mai organizată pentru locuitorii Sectorului 3 care doresc să se bucure de plimbările cu vaporașul pe lacul Titan din Parcul IOR.

Pentru o planificare mai bună a curselor gratuite cu vaporașul pe Lacul IOR, colegii noștri au implementat un formular de programări online. Prin doar câteva click-uri, cetățenii Sectorului 3 vor putea rezerva un loc pentru o plimbare cu vaporașul la ora pe care o doresc, fără să mai aibă grija disponibilității vaporașului și fără a mai sta la coadă.

Pentru a face programări pentru plimbările pe lacul din IOR, puteți accesa ACEST link. Este important de menționat că această opțiune de programare este disponibilă exclusiv pentru locuitorii Sectorului 3.

Există câteva reguli suplimentare pe care bucureștenii trebuie să le respecte:

  • Programările pot fi făcute pentru un grup de maxim 6 persoane.
  • Rezervarea locurilor trebuie realizată cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea cursei dorite.
  • Persoanele care au făcut o programare trebuie să se prezinte la debarcader cu cel puțin 15 minute înainte de începerea cursei.
  • Dacă nu ajungeți la debarcader cu cel puțin 15 minute înainte de începerea cursei, programarea dumneavoastră va fi anulată.
  • Pentru fiecare cursă, platforma de programări va permite ocuparea a maximum 40 de locuri, în funcție de capacitatea totală a vaporașului care variază în funcție de nivelul apei și este de obicei de 50 de persoane.

Aceste reguli și restricții au fost stabilite pentru a asigura o experiență plăcută și sigură pentru toți participanții la plimbările cu vaporașul pe lacul Titan din Parcul IOR.

În situația în care se permite îmbarcarea a 50 de persoane, locurile rămase disponibile vor fi ocupate de persoanele aflate la debarcader în ordinea sosirii lor. Astfel, dacă există locuri libere după ce toate persoanele cu programare și-au ocupat locurile, acestea vor putea fi ocupate de către persoanele prezente la debarcader în acel moment.

Prioritate au cei care fac dovada domiciliului în Sectorul 3.

Iată programul plimbărilor cu vaporașul:

Persoanele care nu au făcut programări, indiferent dacă sunt din Sectorul 3 sau nu, vor avea posibilitatea să se îmbarce în vaporaș în cazul în care există locuri libere disponibile.

Related posts

România a dat Ucrainei convoaie militare și antrenează piloți pe F-16. De ce neagă Bucureștiul

econtext

Spania preia, la 1 iulie, preşedinţia rotativă a Uniunii Europene

econtext

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More