17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Primăria Sectorului 3 va organiza, în septembrie, a doua ediție a competiției sportive „Cupa Sectorului 3”

Primăria Sectorului 3 a făcut cunoscut că planifică să organizeze a doua ediție a competiției sportive numită „Cupa Sectorului 3”, în luna septembrie. Acest eveniment va avea loc la Bazele Sportive Esplanada, Vișagului și Calea Vitan. Va trebui menționat că Primăria nu a obținut autorizație de construire pentru aceste terenuri, deoarece ele sunt în administrarea Ministerului Dezvoltării.

Ediția a doua a competiției sportive „Cupa Sectorului 3” este programată în intervalul 22-30 septembrie, pe noile baze sportive din acest sector. Potrivit anunțului oficial al Primăriei Sectorului 3, în cadrul acestui eveniment vor avea loc campionate de fotbal, tenis cu piciorul, tenis de câmp și tenis de masă.

Înscrierile pentru participanții din Sectorul 3 sunt deschise până la data de 10 septembrie și pot fi realizate pe platforma online special dedicată acestui eveniment, accesibilă AICI. În ceea ce privește modalitatea de înscriere, Primăria Sectorului 3 a furnizat informații că pentru persoanele cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, înscrierea poate fi făcută cu acordul părinților, iar aceștia vor fi repartizați într-o categorie de vârstă corespunzătoare. În ceea ce privește persoanele de peste 17 ani, acestea se pot înscrie în categoria de vârstă corespunzătoare lor.

Înscrierile pentru campionatul de fotbal și cel de tenis cu piciorul se fac la nivel de echipă. Așadar dacă ai minimum cinci prieteni cu care joci de obicei fotbal în timpul liber te invităm să-ți înscrii echipa pe platforma online. La fel, dacă îți place tenisul cu piciorul, platforma acceptă doar echipe compuse din 3 sportivi.
Pentru tenisul de camp și cel de masa înscrierile se fac individual.

Prin intermediul unui live pe pagina sa de Facebook, primarul Robert Negoiță a făcut glume referitoare la plantarea neautorizată a unor copaci în zona destinată terenurilor de sport unde urmează să se desfășoare evenimentul „Cupa Sectorului 3”.

HotNews.ro a investigat pentru a determina dacă afirmațiile lui Negoiță aveau o bază reală cu privire la presupuse „ilegalități” în acea zonă. Ca urmare, s-a adresat oficial Primăriei Capitalei în căutarea unui răspuns oficial.

Reprezentanții Primăriei Capitalei au comunicat că terenul pe care Primăria Sectorului 3 a dezvoltat parcul și terenurile de tenis este proprietatea Statului Român, iar administrarea zonei este în responsabilitatea Ministerului Dezvoltării.

Amenajările efectuate și prezentate prin material video afectează proprietatea Statului Român aflată în administrarea „Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației” ce conform site-ului eterra.ro întreținut de ANCPI are număr cadastral 241655”. Acest imobil are o suprafață totală înscrisă în cartea funciară de 45.008 m.p. parțial afectată de amenajările executate de Primăria Sectorului 3.

Ministerul Dezvoltării intenționează ca terenul să revină la starea inițială:

Reprezentanții instituției noastre au derulat toate procedurile legale de sesizare a instituțiilor competente (Inspectoratul de Stat în Construcții și Direcția Generală de Poliție Locală Sector 3) în vederea constatării, sistării lucrărilor aflate în curs de execuție, aducerii terenului la starea inițială și aplicării sancțiunilor contravenționale impuse, conform legislației in vigoare.

Pentru a citi întregul articol de pe HotNews.ro, puteți intra AICI.

Related posts

Prognoza meteo, 14 noiembrie. Vreme de primăvară, în prag de iarnă

econtext

Soldați Români care luptă în Ucraina dezvăluie realitățile vieții în tranșee

econtext

România ar putea să fie „noua Ucraina” pentru Rusia. Scenariu de coșmar pentru NATO

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More