23.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Primarul Sectorului 2 îi invită pe cetățeni la dialog în această seară, la Pasajul Doamna Ghica

În această seară, pe data de 29 iunie, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, va avea o întâlnire cu locuitorii din sector la Pasajul Doamna Ghica. În cadrul acestei întâlniri, primarul invită cetățenii să participe la un dialog și a anunțat temele de discuție care vor fi abordate.

Vă aștept diseară la pasajul Doamna Ghica să vorbim, a transmis Radu Mihaiu într-o postare pe Facebook, joi dimineață, 29 iunie.

Joi seara, primarul Sectorului 2 a dezvăluit temele de discuție care vor fi abordate:

  1. Reparații trotuare pe Șoseaua Colentina.
  2. Blocajele de trafic în intersecția cu Teiul Doamnei.
  3. Amenajarea spațiilor verzi din zonă.
  4. Curățenia și controlul.
  5. Problemele curente cu care se confruntă cetățenii.

Întâlnirea este programată să înceapă la ora 18:00 și va avea loc la Pasajul Doamna Ghica, pe rampa dinspre Piața Delfinului.

Cei ce locuiți în zonă sunteți invitați la un dialog deschis – de la problemele curente cu care vă confruntați, până la un schimb reciproc de idei și soluții. Feedback-ul vostru este extrem de util. Totodată, este o ocazie bună să aflați mai multe detalii despre proiectele din zonă și intențiile pe care le urmărim, au declarat reprezentanții Primăriei Sectorului 2 pe Facebook.

Vineri, 23 iunie 2023, bucureștenii au fost informați de către Trustul de Clădiri Metropolitane că lucrările de la Pasajul Doamna Ghica încep să prindă contur.

Am finalizat încă o etapă importantă din tehnologia de lucru privind execuția plăcii de suprabetonare a pasajului Doamna Ghica.
Pentru a evita traficul din timpul zilei, echipele TCMB au început turnarea betonului în cursul nopții de joi spre vineri, la ora 01:00 și până la ora 10:00 au turnat peste 60 autobetoniere, lucrând în paralel pe două zone.

La acea dată, TCMB (Trustul de Clădiri Metropolitane București) a anunțat pe Facebook că următoarea și ultima turnare esențială de beton va avea loc conform termenelor tehnologice impuse de proiect, într-un interval de maximum două săptămâni.

Related posts

Anunț dureros despre Codrin Ştefănescu! E grav bolnav: Mă lupt pentru viața mea

econtext

Cod galben de furtuni violente, vijelii și grindină în 26 de județe din țară, inclusiv în Capitală

econtext

Tren cu zeci de lansatoare de rachete românești surprins la Suceava, la 50 km de Ucraina

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix