23.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, se vede și astăzi cu bucureștenii, pe Bulevardul Chișinău

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, va continua să se întâlnească cu bucureștenii în această săptămână, în cadrul unei noi ședințe în care se vor aborda problemele cu care se confruntă cetățenii din Sectorul 2 în viața lor de zi cu zi. Această întâlnire va începe la ora 18:00.

Așa cum a i-a obișnuit pe bucureșteni, Radu Mihaiu organizează periodic întâlniri cu locuitorii Sectorului 2 din București. Toate persoanele interesate de bunăstarea acestui sector sunt așteptate să participe.

„Sunteți așteptați la discuții toți cei care locuiți în proximitate.

Veți avea ocazia să vă expuneți ideile și sugestiile și să dialogați despre problemele curente cu care vă confruntați în comunitate”.

Cetățenii din București care doresc să participe la această întâlnire sunt așteptați pe data de 26 octombrie 2023, la adresa Bulevardul Chișinău numărul 4. „Ședința” va începe la ora 18:00, așa cum a fost anunțat de Primăria Sectorului 2.

Oamenii vor avea ocazia să își exprime problemele cu care se confruntă în viața lor de zi cu zi.

Lista temelor de discuție pe care administrația publică le-a pus la dispoziție cetățenilor pentru această ședință este următoarea:

  • Curățenia și controlul,
  • Modernizarea infrastructurii rutiere,
  • Spațiile verzi,
  • Reabilitarea blocurilor.

Primăria Sectorului 2 a transmis:

„Este momentul perfect pentru a identifica împreună cele mai bune soluții pentru rezolvarea acestora în beneficiul majorității și să aflați ce proiecte de viitor avem în plan pentru zona în care locuiți.

Haideți să stabilim împreună obiectivele prioritare de la noi din sector!”

Pe lângă subiectele menționate anterior, cetățenii vor fi informați cu privire la proiectele importante ale Primăriei, acoperind atât cele aflate în curs de desfășurare, cât și cele planificate pentru viitor de către administrația publică.

Related posts

Prețurile la țigări vor crește din nou. Cât va costa un pachet începând din 8 aprilie 2024

econtext

De ce boală a suferit Rona Hartner: „Eram aproape în comă hepatică. Mi-am dat seama că trebuie să mai semnez un cec în alb lui Dumnezeu…”

econtext

Cu Piedone, la școala de consultanță

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix