10.3 C
București
18 aprilie 2024
econtext.ro
Recomandate RENOVATIO

Profit de 1 milion de euro la o casă! Atât a reușit să obțină un bărbat din Marea Britanie la 50 de ani de la achiziție!

Un bărbat care a cumpărat o casă pe „cea mai periculoasă stradă din Marea Britanie” pentru doar 5.000 de lire sterline (5,679 de euro) spune că acum valorează 1 milion de lire sterline (1,1 milioane de euro), potrivit stirileprotv.ro.

Hasan Rezvan, în vârstă de 75 de ani, a cumpărat o casă cu patru dormitoare în cartierul Brixton, sudul Londrei, în anul 1970.

În ciuda reputației proaste a zonei, valoarea proprietății a crescut de-a lungul anilor. Strada londoneză a fost supranumită cândva „cea mai periculoasă din Marea Britanie”.

Proprietarul spune că locuința sa valorează în prezent 1 milion de lire sterline (1,13 milioane de euro). Proprietatea a fost cumpărată cu doar 5.000 de lire sterline (5.679 de euro) în 1970.

După ce s-a mutat în Marea Britanie din Cipru, Hasan Rezvan a vrut să cumpere o casă pe Coldharbour Lane, pentru 7.000 de lire sterline.

Dar banca nu i-a permis să obțină mai mult de 5.000 de lire sterline, așa că bărbatul s-a mulțumit cu o casă cu patru dormitoare, situată lângă Northlands Street.

Brixton, cartierul londonez în care locuiește bărbatul, a căpătat o reputație proastă la sfârșitul anilor ’90. Zona era cunoscută pentru bătăile de stradă și pentru consumul excesiv de droguri, conform Mirror.

Coldharbour Lane a fost numită „cea mai periculoasă din Marea Britanie” în 2003. În ciuda reputației proaste, prețurile locuințelor din această zonă au crescut incredibil de mult.

Hasan Rezvan spune că se simte în siguranță în cartierul în care locuiește.

Datele Rightmove arată că proprietățile din zonă care dispun de terasă se pot vinde acum cu mult peste 1 milion de lire sterline, în timp ce o casă semidecomandată poate ajunge până la 2 milioane de lire sterline.

Related posts

Extraordinar! Declarații în premieră de la soția lui Jorge despre Vica Blochina!

Nemeșan Iulian

Diferențe mari salariale între femei și bărbați! În ce țări e decalajul cel mai mare

Vlad-Tătaru Andreea

Schimbare importantă care-i privește pe bugetari! „Avem nevoie de tineri în rândul funcţionarilor publici”

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More