19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Prognoza meteo, 11 decembrie. Regiunile în care se vor înregistra cele mai scăzute temperaturi

Începutul de săptămână debutează cu valori termice a normale pentru această perioadă a anului. Meteorologii anunță prognoza meteo, 11 decembrie precipitații pentru unele zone ale României.

Prognoza meteo, 11 decembrie. Pentru acest început de săptămână, ANM anunță temperaturi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă din an. Cu toate că va fi mai cald față de zilele trecute, cantitățile de precipitații vor fi semnificative în unele regiuni.

Prognoza meteo, 11 decembrie. Cum va fi vremea în țară

Vremea se menține caldă în această perioadă, maximele ajungând până la 6 grade Celsius. Nu vor lipsi precipitațiile din anumite zone ale țării. Prognoza meteo, 11 decembrie arată că acestea vor fi semnificative mai ales în regiunile vestice, nord-vestice și centrale.

În țară, cerul va fi temporar noros. Din cauza precipitațiilor mixte slabe, condițiile de polei vor fi favorizate. Pe parcursul nopții, minimele se vor situa între 0 și 2 grade Celsius. În a doua parte a zilei, în zona de nord-vest există șanse de precipitații sub formă de lapoviță.

Vremea în București

La începutul acestei săptămâni, vremea va fi caldă în București, cu temperaturi diurne în creștere față de ziua precedentă. Prognoza meteo pentru 11 decembrie arată că cerul va fi variabil, temporar noros.

Vântul va sufla slab și moderat, având intensificări temporare. În București, mercurul nu va urca mai sus de 4 grade Celsius. Pe parcursul nopții, minimele vor atinge -1 grad. Marți, vremea se încălzește semnificativ în Capitală. Cerul va fi parțial noros, însă valorile termice maxime vor ajunge până la 8 grade Celsius. Începând de miercuri, temperaturile scad din nou în București, urmând ca joi și vineri să crească șansele de precipitații.

Prognoza meteo, 11 decembrie. Regiunile în care se vor înregistra cele mai scăzute temperaturi

Prognoza meteo, 11 decembrie. Ninsori la munte

Dacă în restul țării, vremea trece printr-un proces de încălzire, la munte, se anunță ninsori. Conform prognozei, în prima parte a săptămânii sunt anunțate averse sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte, minimele ajung până la -5 grade Celsius. Vântul va sufla cu putere, predominant pe crestele montane înalte. Pe parcursul nopții, meteorologii anunță burniță. Marți, minimele ajung la munte la -6 grade Celsius, iar ninsorile nu vor lipsi.

Related posts

Românii, chemați la armată. Instrucție de patru luni pentru femei și bărbați

econtext

Astăzi se face curățenie în Sectorul 2, pe Calea Moșilor, între Bucur Obor și Bd. Carol I, pe sensul către Bucur Obor

econtext

Sondaj INSCOP: Românii se tem de războiul din Ucraina și vor mai mulți bani pentru armată

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix