33.4 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Prognoza meteo, 20 martie. Nu scăpăm de frig. Zonele în care va ninge

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 20 martie. Temperaturile vor fi sub normalul perioadei. Maximele termice se vor situa între 3 și 11 grade Celsius, cu valori ușor mai ridicate, în jurul a 13 grade Celsius, în extremitatea de sud-vest.

În timpul nopții, cerul va fi variabil spre mai senin în regiunile vestice și parțial în cele sudice, dar se vor înregistra înnorări în restul teritoriului. Vor fi precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare în Moldova, mixte în sudul și estul Transilvaniei, iar izolat este posibil să apară și în nordul și estul Munteniei, precum și în Dobrogea.

Prognoza meteo, 20 martie. Precipitații sub formă de ninsoare

Miercuri, temperaturile vor avea o ușoară creștere față de ziua anterioară în majoritatea zonelor și se vor situa în general în jurul mediei pentru această perioadă. Înnorările vor fi mai persistente în nordul, centrul și estul țării, precum și în zonele montane, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi temporar noros.

Local, se vor înregistra precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare în Moldova, mixte în sudul și estul Transilvaniei, și mai ales ploi și lapoviță în Maramureș, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei, și izolat în Crișana.

În zonele montane, ninsorile vor fi în general de intensitate scăzută. Vântul va avea intensitate slabă și moderată, cu intensificări în special în zonele montane, în special pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, local în estul și sud-estul teritoriului (cu rafale în general de 40…50 km/h) și în extremitatea de sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 și 14 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 4 grade Celsius. Noaptea, se pot forma izolat condiții de ceață și poate apărea brumă.

prognoza meteo

Cum va fi vremea în Capitală, pe 20 martie

Prognoza meteo, 20 martie. Temperaturile din timpul nopții vor înregistra o creștere în comparație cu ziua precedentă și vor fi în jurul valorilor normale pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros, iar ploi sunt anunțate în special în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții.

Vântul va fi în general slab și moderat. Temperatura maximă va atinge între 11 și 12 grade Celsius, în timp ce cea minimă se va situa între 1 și 2 grade Celsius.

Prognoza meteo, 20 martie. Vremea în principalele orașe din țară
Cum va fi vremea miercuri, în principalele orașe din țară, potrivit ANM:

– Vremea în Brașov: 1 °C / 7 °C
– Vremea în Iași: 3 °C / 7 °C
– Vremea în Cluj Napoca: 0° C/ 10 °C
– Vremea în Constanța: 4 °C/ 10 °C
– Vremea în Bacău: 2 °C/ 8 °C
– Vremea în Timișoara: 2 °C/ 11 °C
– Vremea în Oradea: 5 °C/ 12 °C
– Vremea în Sibiu: 1 °C/ 10 °C
– Vremea în Giurgiu: 2 °C/ 13 °C
– Vremea în Galați: 3 °C/ 10 °C
– Vremea în Arad: 1 °C/ 13 °C
– Vremea în Piatra Neamț: 1 °C/ 5 °C
– Vremea în Ploiești: 1 °C/ 12 °C
– Vremea în Pitești: 0 °C/ 12 °C
– Vremea în Buzău: 2 °C/ 12 °C
– Vremea în Brăila: 3 °C/ 11 °C
– Vremea în Craiova: 1 °C/ 14 °C.

Related posts

Prognoza meteo, 18 ianuarie. Vremea se menține călduroasă, temperaturile ating valori neașteptate

econtext

Volodimir Zelenski: Există veşti importante din România, sunt recunoscător preşedintelui român Iohannis

econtext

Prognoza meteo, 10 noiembrie. Vremea se mai încălzește, dar nu renunțăm la umbrele

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix