17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Prognoza meteo, 24 februarie. Vreme cu temperaturi ridicate, sunt șanse să apară și ploile

Prognoza meteo, 24 februarie. Începutul de weekend aduce temperaturi ridicate în majoritatea regiunilor. Potrivit meteorologilor, valorile termice maxime vor ajunge până la 21 de grade Celsius. Ninsorile slabe ar putea să cadă pe crestele înalte, la altitudini de peste 1900 de metri.

Prognoza meteo, 24 februarie. Românii se pot bucura în continuare de vreme caldă. În prima parte a weekendului, valorile termice vor fi peste cele caracteristice acestei perioade a anului.

Prognoza meteo. 24 februarie. Vremea în țară

Valorile termice înregistrate în majoritatea regiunilor vor fi peste cele normale. Cu toate acestea, într-o anumită zonă a țării se vor înregistra precipitații. Conform meteorologilor, sâmbătă, în regiunea vestică se anunță înnorări și ploi de scurtă durată.

De asemenea, maximele se vor situa între 12 şi 21 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade. Prognoza meteo pentru 24 februarie arată că cerul va prezenta înnorări în Banat, Crişana, Maramureş.

Prognoza meteo 24 februarie

Prognoza meteo

Ninsori slabe pe crestele înalte

Potrivit meteorologilor, în a doua parte a zilei vor fi înnorări în Oltenia, local în Transilvania, precum și în nordul Moldovei. De asemenea, ploi slabe ar putea fi înregistrate în vestul şi nord-vestul Munteniei. Prognoza ANM arată că în zona Carpaților Meridionali se pot semnala descãrcãri electrice, iar cantitãţile de apã vor depãşi pe arii restrânse 20…30 l/mp.

Nu vor lipsi ninsorile slabe. Conform meteorologilor, acestea se vor înregistra la altitudini de peste 1900 de metri. De asemenea, dimineaţa şi local noaptea va fi ceaţã. În prima parte a weekendului, vântul va sufla slab şi moderat, pe alocuri cu intensificãri la munte, pe litoral, în deltã. De asemenea, acesta va avea intensificări în Banat şi Crişana, vitezele ajungând în rafală la 50 km/h.

prognoza meteo 24 februarie

Prognoza meteo

Prognoza meteo 24 februarie 2024. Vreme caldă în Capitală

Bucureștenii vor avea parte de vreme caldă la început de weekend. Mercurul va urca în termometre până la două 20 de grade, în timp ce minimele vor atinge 5 grade Celsius. Sâmbătă, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Pe parcursul nopții se sâmbătă spre duminică se vor fi condiţii de ceaţã. Vremea se menține la fel de caldă și una doua parte a weekendului. Duminică maximele vor atinge pragul de 19 grade Celsius.

Related posts

Două cutremure în România în doar 4 ore, localizate la 600 km distanță. Cât de puternice au fost?

econtext

A murit Nicolae Manolescu

econtext

Avertizare de la ANM pentru toată țara. ”Proces de răcire semnificativă” a vremii. În unele zone: lapoviță și ninsoare

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More