33.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Prognoza meteo, 25 mai. Soare și ploi. Regiunile cu cele mai ridicate temperaturi

Prognoza meteo, 25 mai. Vremea continuă să se încălzească, însă în unele regiuni se vor înregistra ploi slabe. Potrivit ANM, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate în zonele montane, precum și în cele submontane.

Prognoza meteo, 25 mai. Cum va fi vremea în țară 

În prima zi a weekendului, valorile termice se mențin peste cele caracteristice perioadei. Vremea se menține caldă în majoritatea regiunilor. Prognoza meteo pentru 25 mai arată că cerul va prezenta înnorări temporare, iar izolat se vor înregistra averse.

Dimineața și seara se vor înregistra averse și descărcări electrice. Cerul va prezenta înnorari accentuate după-amiaza. Potrivit meteorologilor, va ploua în zonele montane și submontane. De asemenea, ploi slabe se vor înregistra și pe arii mai restrânse în nord-estul, centrul și sudul teritoriului.

Prognoza meteo

Ploi slabe și vânt în zonele montane

La munte, cerul va fi înnorat, iar izolat vor fi posibile căderi de grindină. Pe spații mici ploile vor avea caracter torențial și se vor înregistra cantități de apă de peste 15…20 l/mp, anunță meteorologii.

De asemenea, în vestul Carpaților Meridionali și în sudul Banatului, vântul va avea intensificări, viteza ajungând până la peste 55…65 km/h. Local, vântul va sufla cu viteze mai mici, în Dobrogea, Oltenia, Transilvania, Muntenia, precum și în nordul Moldovei.

Prognoza meteo, 25 mai. Bucureștenii au parte de vreme caldă

Valorile termice maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade. Minimele vor fi cuprinse între 8 și 16 grade, acestea fiind mai scăzute în zonele depresionare din estul Transilvaniei. În această regiune, temperaturile se vor situa între 3…4 grade. Potrivit meteorologilor, pe suprafețe mici se va forma ceață.

În Capitală, vremea se menține în continuare caldă. La început de weekend, cerul va fi variabil, cu posibile înnorări, averse și descărcări electrice după-amiaza. Vântul va sufla moderat în prima parte a zilei, cu rafale temporare de până la 35-40 km/h. Temperatura maximă va fi de aproximativ 27 de grade, iar cea minimă va fi de 11-12 grade, ușor mai scăzută în zona periurbană.

Related posts

Lucrările de la Podul Tineretului sunt în plină desfășurare

econtext

Europa, sub tot mai multe amenințări. Ce conflicte vor lovi „Bătrânul Continent”

econtext

Paul Agarici, fotoreporterul crescut la „Casa de copii” fiindcă era fiul unui criminal de război. Tatăl doborâse avioane sovietice

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix