10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Prognoza meteo, 7 februarie. Vreme deosebit de caldă. Unde vor fi temperaturi de 22 grade

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru miercuri, 7 februarie. Meteorologii anunță o vreme caldă, cu temperaturi de primăvară în majoritatea zonelor ţării.

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunţă o zi călduroasă cu temperaturi care vor trece de 20 grade Celsius. Meteorologii mai spun că sunt valori anormal de ridicate pentru această perioadă.

Prognoza meteo, 7 februarie. Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă

Vremea se va menține deosebit de caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 10 şi 22 grade Celsius, în sud, iar cele minime între -2 și 9 grade.

Vor fi înnorări temporare în vest, centru și nord și pe arii restrânse precipitații slabe, mai ales în zona montană și submontană. Acestea vor fi sub formă de ploaie și trecător lapoviță și ninsoare la altitudini de peste 1700 m.

În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va continua să aibă intensificări în zonele de munte, în special în zona înaltă a Carpaților Orientali. Iar în zonele joase de relief va sufla moderat, local și temporar cu intensificări, cu rafale în general de 45…55 km/h.

Prognoza meteo

Prognoza meteo. Sursa foto: Pixabay

Zonele în care vor fi ploi slabe

Prognoza meteo. Miercuri, cerul va fi mai mult senin în regiunile sudice şi sud-estirafalece, iar în rest va prezenta înnorări temporare. Vor fi ploi slabe local în Maramureş şi izolat în Crişana şi Transilvania.

În Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali, trecător se vor semnala precipitaţii slabe predominant sub formă de ploaie. Vântul va prezenta intensificări la munte, cu rafale de 80…100 km/h). Local şi temporar şi în zonele joase de relief vor fi rafale de 45…55 km/h. Dimineaţa şi noaptea, izolat va fi ceaţă, îndeosebi în vestul şi centrul teritoriului. Presiunea atmosferică va fi în scădere în toată ţara.

Prognoza meteo

Prognoza meteo. Sursa foto: Pixabay

Prognoza meteo în Capitală

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru Bucureşti. În Capitală, vremea se va menține frumoasă și deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii februarie.

Temperatura maximă pentru această zi se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 3…6 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, cu viteze la rafală de până la 40…45 km/h.

Cum va fi vremea la munte

Prognoza meteo la munte. În Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali vor fi înnorări temporare şi izolat vor fi precipitaţii slabe sub formă de ploaie şi trecător lapoviţă la altitudini de peste 1700 m. În restul zonei montane, cerul va fi variabil.

3

Prognoza meteo. Sursa foto: Pixabay

Vântul va continua sã aibă intensificări, cu viteze de 80…100 km/h, în special în zona înaltî a Carpaţilor Orientali. Valorile termice se vor menţine mult mai mari decât cele specifice perioadei.

Pentru următoarele zile, ANM anunţă temperaturi medii mai ridicate decât cele normale, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud- estice.

Related posts

Pasajul Rutier Sudului a fost curățat, în weekend

econtext

Horoscop 25 Ianuarie: vești bune pe plan profesional pentru multe zodii!

Popescu Dan Cristian

Cutremur în România în urmă cu puțin timp. Cel mai puternic din 2024. Unde și ce magnitudine a avut

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More