26.6 C
București
13 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Prognoza meteo pentru luna aprilie. Cum va fi de Florii

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, 1-29 aprilie. A doua lună de primăvară va aduce temperaturi peste specificul acestei perioade, în aproape toată țara.

Prognoza meteo ANM 01.04.2024 – 08.04.2024. În această perioadă nu scăpăm nici de ploi, existând intervale cu precipitații excedentare, dar vor predomina perioadele în care valorile acestora vor fi apropiate de normal.

Prognoza meteo pentru luna aprilie
Săptămâna 01.04.2024 – 08.04.2024

Temperaturile vor fi mai ridicate decât de obicei în această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cu excepția zonelor din nord-vest, unde nivelul precipitațiilor va fi în general apropiat de normal, cantitatea de ploaie va fi mai mică, în special în partea de sud-vest a țării.

Săptămâna 08.04.2024 – 15.04.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo arată că vor fi temperaturi mai ridicate se vor înregistra în Moldova.

În această săptămână va ploua mai mult în schimb. Vor fi precipitații excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane ale țării.

prognoza meteo

Temperaturi ridicate și în a doua jumătate a lunii
Săptămâna 15.04.2024 – 22.04.2024

Prognoza meteo pentru această săptămână arată că valorile termice vor fi puțin peste medie pentru acest interval de timp, pe întreg teritoriul țării.

De asemenea, ploile se vor simți mai mult. Cantitatea de precipitații va fi ușor mai ridicată decât de obicei, în cea mai mare parte a României.

Săptămâna 22.04.2024 – 29.04.2024

În general, temperaturile se vor situa puțin peste medie pentru această săptămână în toată România.

În majoritatea zonelor vor înregistra precipitații apropiate de normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, mai arată prognoza meteo ANM.

Prognoza meteo. Luna martie cu vreme de vară

Și în luna martie s-au înregistrat temperaturi peste normalul perioadei. În ultima parte a lunii martie, în România se așteaptă o vreme foarte caldă, cu temperaturi care ar putea să atingă recorduri pentru această perioadă.

Meteorologii prognozează pentru ultimul weekend din lună cele mai ridicate valori termice din ultimii 72 de ani pentru luna martie.

În ziua de sâmbătă, 30 martie, se așteaptă condiții ceva mai calde, asemănătoare cu cele din zilele de vară, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo arată că temperaturile vor atinge valori de până la 26-28 grade Celsius în sudul Munteniei, Olteniei, sud-vestul Transilvaniei și unele zone din Banat și nordul Moldovei.

În schimb, temperaturile vor fi mai scăzute pe litoral, între 16-20 grade, din cauza vântului care va sufla dinspre sud-est.

În ultima zi a lunii martie, adică duminică, se prognozează că vremea va deveni chiar mai călduroasă, existând chiar posibilitatea de a fi stabilite noi recorduri de temperatură.

Majoritatea regiunilor vor înregistra valori termice cuprinse între 25 și 28 grade, în timp ce în anumite zone, cum ar fi Muntenia și Oltenia, temperaturile ar putea ajunge chiar până la 29 grade Celsius.

Related posts

Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, s-a încurcat în calcule. Ședință de Guvern pentru noua lege a pensiilor și a cash-ului

econtext

PNL își retrage greii de la Bruxelles în politica locală. Cum arată jocurile de culise pentru Parlamentul European SURSE

econtext

Cum lasă Piedone primăria moștenire fiului? Amenințări pentru opoziție: L-ai făcut holigofren?

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix