26.6 C
București
13 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Prognoza meteo,1 noiembrie. Vreme de primăvară, în prima zi a lunii

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 1 noiembrie 2023. Valorile termice vor fi mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Administrația Națională de Meteorologie( ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 1 noiembrie 2023. Valorile termice vor fi mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, în special în prima parte a zilei şi în a doua parte a nopţii. Vor fi averse şi posibil descărcări electrice la munte. Precipitații vor fi și în Transilvania, Moldova, Dobrogea şi izolat în Muntenia şi Maramureş.

Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări ziua, local, în regiunile extracarpatice şi pe arii restrânse în centru. În zonele montane, rafalele vor depăşi 65…75 km/h. Maximele se vor încadra între 11 grade în estul Transilvaniei şi 24 de grade în sud-estul Munteniei şi sudul Dobrogei. Temperaturile minime vor fi între 2 şi 13 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -1 grad. Ceața își va face simțită prezența.

Prognoza meteo în Capitală

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă și în Capitală. Maxima va fi de 22…23 de grade, iar minima de 7…9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârşitul intervalului, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va avea intensificări ziua, când la rafală se vor atinge viteze în general de 40…50 km/h.

Prognoza meteo, vremea, ANM

Vremea în zonele montane
Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, în special în prima parte a zilei şi în a doua parte a nopţii. În prima parte a intervalului, local vor fi averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări ziua, cu precădere la altitudini mari, unde rafalele vor depăşi 65…75 km/h. Valorile termice vor fi ușor mai scăzute față de cele din ziua precedentă.

Vreme neobișnuită în noiembrie

În săptămâna 6 – 13 noiembrie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale.

În săptămâna 13 – 20 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Related posts

Anunţ oficial de la MApN. Mobilizare în şase judeţe din România, angajatorii au obligaţia de a asigura prezenţa rezerviştilor!

econtext

Dorian Popa nu se oprește! Își ia altă mașină! Cât costă viitoarea achiziție?

Cazaban Emilia

Daciana Sârbu, probleme după adopția fiicei ei. Cum a reușit să le depășească

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix