19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Programului de lucru cu publicul al Primăriei Sectorului 2, se scurtează pe vreme de caniculă

Primăria Sectorului 3 a anunțat că, în contextul caniculei, programul de lucru cu publicul va fi scurtat. Registratura Primăriei Sectorului 3 va fi deschisă în intervalul orar 08:00 – 11:00. Această măsură va fi aplicată pe durata codului roșu de caniculă în București, conform informațiilor furnizate de newsbucuresti.ro.

În zilele de marți și miercuri, programul Registraturii Primăriei Sectorului 3, situată pe Calea Dudești nr. 191, va fi desfășurat în intervalul menționat mai sus. În plus, Primăria Sectorului 3 oferă sprijin locuitorilor orașului care se confruntă cu temperaturi ridicate prin amenajarea a patru puncte de prim ajutor și două puncte de hidratare. La aceste puncte, persoanele afectate de căldură vor primi apă și îngrijiri medicale.

Punctele de prim ajutor vor fi deschise pe toată perioada caniculei în următoarele locații:

  1. Centrul de îngrijire și asistență „Floarea Speranței” (Calea Vitan nr. 267-269)
  2. Centrul de îngrijire și asistență „Casa Max” (Strada Vasile Goldiș nr. 1)
  3. Complexul de servicii sociale pentru persoanele fără adăpost (Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 9J)
  4. Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane vârstnice Sf. Ana (Strada Marin Pazon nr. 2B)

Punctele de hidratare sunt deschise pe toată perioada caniculei în următoarele locuri:

  1. Clubul Seniorilor „Râmnicu Sărat” (Aleea Ramnicu Sărat nr. 1)
  2. Clubul Seniorilor „Codrii Neamțului” (Strada Codrii Neamțului nr. 4)

De asemenea, au fost amenajate corturi de prim ajutor în intersecția bulevardelor Nicolae Grigorescu și Liviu Rebreanu și în fața piețelor Sălăjan și Râmnicu Sărat. Voluntarii Crucii Roșii vor oferi asistență și vor oferi apă trecătorilor care se confruntă cu probleme din cauza căldurii. Corturile funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 16:00, pe toată perioada caniculei.

Aceste măsuri de prim ajutor vor fi disponibile și pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 3, la Casa Max și Clubul Seniorilor.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare de cod roșu de caniculă pentru București și județul Ilfov, precum și pentru alte șase județe din sudul țării, pentru întreaga zi de marți, 25 iulie.

Fenomene vizate: temperaturi extreme, disconfort termic deosebit de accentuat;
Interval de valabilitate: 25 iulie.

Related posts

Veste tragică pentru Culiță Sterp! Doliu în familia artistului!

Nemeșan Iulian

Vine prăpădul după Revelion. Temperaturile o iau razna și vremea se schimbă complet

econtext

Alegerile europarlamentare 2024. Cum se se împart funcțiile în UE

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix