26.6 C
București
13 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Proiectul „Vara Verde” și în acest weekend, în Parcul Văcărești din București, cu o serie de evenimente interesante pentru iubitorii de natură

În acest weekend, în Parcul Natural Văcărești din București, se desfășoară proiectul „Vara Verde” cu o serie de evenimente dedicate iubitorilor de natură. Toți cei pasionați sunt invitați să participe la activitățile organizate în acest sfârșit de săptămână, 29-30 iulie 2023.

Parcul Natural Văcărești deschide larg porțile și în acest weekend pentru familiile iubitoare de natură. Vara Verde în Parcul Natural Văcărești continuă cu multe evenimente pentru toate vârstele, pline de veselie, voie bună și cunoaștere, declară Administrația Parcul Natural Văcărești într-o postare pe Facebook.

În acest weekend, în Parcul Natural Văcărești din București, se vor desfășura următoarele evenimente:

Sâmbătă, 29 iulie:

 1. Tur ghidat cu tema: „În căutarea sunetelor de păsări” – Participanții vor explora parcul în căutarea sunetelor de păsări și vor învăța denumirile acestora. Turul este destinat familiilor pentru a petrece timp împreună în natură și pentru a primi informații despre conservarea biodiversității parcului. Locul de întâlnire va fi la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens la ora 7:50, iar turul va începe la ora 8:00. Durata turului este de aproximativ 2 ore, iar participarea este gratuită. Se pot înscrie AICI.
 2. Atelier de pictură pentru seniori – Atelierul dedicat seniorilor implică crearea unui peisaj din Parcul Văcărești pe o pânză sub îndrumarea unui profesor de pictură și învățarea de informații utile despre cromatică. Locul de întâlnire va fi la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens la ora 8:30. Numărul de participanți este limitat la 20. Se pot înscrie AICI.
 3. Spectacol de teatru cu păpuși pentru copii „Muzicanții din Bremen” – Întâlnirea va avea loc la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens la ora 8:30, iar spectacolul va începe la ora 9:00. Numărul de participanți este limitat la 60. Se pot înscrie AICI.
 4. Curs de yoga – Atelierul de yoga se va desfășura în mijlocul naturii, iar întâlnirea va avea loc la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens la ora 8:30. Numărul de participanți este limitat la 35. Se pot înscrie AICI.
 5. Atelier de pictat tricouri – La acest atelier, copiii împreună cu părinții, bunicii sau alte persoane dragi vor transforma tricouri uzate în opere de creație. Locul de întâlnire va fi la intrarea în parc dinspre Asmita Gardens la ora 9:30. Numărul de participanți este limitat la 25. Se pot înscrie AICI.
 6. Atelier de creație pentru copii – Copacul din Parcul Văcărești – Cei mici vor confecționa cuiburi de păsări din diverse materiale și le vor putea lua acasă ca amintire. Atelierul va avea loc la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens la ora 9:50. Numărul de participanți este limitat la 60. Se pot înscrie AICI.

Duminică, 30 iulie:

 1. Tur ghidat cu tema: „În căutarea sunetelor de păsări” – Cei care doresc să participe vor avea ocazia să exploreze parcul în căutarea sunetelor de păsări și să învețe denumirile acestora. Întâlnirea va fi la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens la ora 7:50, iar numărul de participanți este limitat la 70. Se pot înscrie AICI.
 2. Spectacol de teatru cu păpuși pentru copii „Regele broască” – Întâlnirea va fi la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens la ora 8:30, iar spectacolul va începe la ora 9:00. Numărul de participanți este limitat la 60. Se pot înscrie AICI.
 3. Curs de yoga – Atelierul de yoga se va desfășura în mijlocul naturii, iar întâlnirea va avea loc la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens la ora 8:30. Numărul de participanți este limitat la 35. Se pot înscrie AICI.
 4. Atelier de educație ecologică prin teatru pentru copii – Cei mici vor învăța despre protejarea mediului înconjurător și despre conservarea biodiversității prin jocuri și exerciții de educație prin teatru. Întâlnirea va fi la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens la ora 9:30, iar numărul de participanți este limitat la 30. Se pot înscrie AICI.
 5. Atelier de creație pentru copii „Broscuțe pe nuferi” – Copiii vor realiza din diverse materiale broscuțe pe care le vor putea lua acasă ca amintire. Atelierul va avea loc la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens la ora 9:50, iar numărul de participanți este limitat la 60. Se pot înscrie AICI.

Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți și să participați la evenimentele organizate în acest sfârșit de săptămână. Ne vom distra de minune!, spune sursa citată.

Related posts

Prognoza meteo, 31 decembrie. Ultima zi din 2023, cu temperaturi de primăvară

econtext

Val de caniculă peste România. Temperaturile vor depăși 30 de grade Celsius în aproape toate regiunile

econtext

Recalcularea pensiilor. Ce se întâmplă cu indicele de corecție

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix