23.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

PUSCARIE PENTRU GULERELE ALBE. Ce politicieni si oameni de afaceri se racoresc intensiv in inchisori. TOP 65 puscariasi si puscariabili celebri

Adrian Nastase este liber, spre bucuria unora si dezamagirea altora.

Dupa 270 de zile de inchisoare, fostul premier si lider al Partidului Social Democrat (PSD), a fost eliberat din penitenciarul Jilava.

In aceeasi zi insa, Nicolae Mischie, fost presedinte al Consiliului Judetean Gorj si lider in vechea garda a PSD, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, decizia fiind definitiva.

Acuzatia: trafic de influenta si luare de mita.

Deasupra legii

Econtext va prezinta topul celor mai celebri romani care au avut probleme cu legea in ultimii ani.

Unii dintre acestia au fost doar arestati preventiv si apoi eliberati, dar altii au ajuns sa fie condamnati la inchisoare, fie ca este vorba de condamnare cu executare, fie cu suspendare.

Si avem in vedere personalitati politice si importanti oameni de afaceri si mai putin personaje de genul fratilor Camataru, Puiu Mironescu, Cristian Cioaca, etc.

Econtext va prezinta topul personalitatilor care au probleme cu justitia si care au ajuns la inchisoare sau care au scapat doar cu arest preventiv sau au primit pedepse cu suspendare.

Pe scurt, politicieni, demnitari sau afaceristi certati cu legea! In total, am selectat 65 de astfel de celebritati!

Pentru unii dintre acestia, situatia lor este neclara, procesele fiind inca pe rol (in dreptul acestora am lasat spatii libere la capitolul arest preventiv, verdict, etc.).

Mediu infractional

Publicatia Econtext nu este la prima analiza privind mediul infractional din Romania, indiferent de nivelul sau. Iata si alte analize de acest gen:

 

LISTA DEMNITARILOR INFRACTORI! TOPUL celor 55 de politicieni care iau bani ilegal din mai multe functii

Harta infractionalitatii! Unde este cel mai nesigur de trait in Romania. Topul judetelor dupa numarul infractiunilor

Topul judetelor dupa rata infractiunilor. Unde este cel mai periculos de trait in Romania

 

Topul celebritatii

Printre cele mai faimoase nume se numara fosti demnitari, fosti primari, parlamentari, procurori, judecatori, ministri, etc,. ca Sorin Apostu, Catalin Voicu, Corneliu Iacubov, Decebal Traian Remes, dar si nume grele din mediul de afaceri, ca Sorin Ovidiu Vantu, George Copos, Gigi Becali, etc.

Dintre demnitari, cei mai multi provin de la PSD, dar si alte partide sunt prezente cu brio.

De asemenea, in alte situatii, sunt mai cunoscute cazurile in care au fost arestati si condamnati diferiti inculpati, cum ar fi Dosarul Transferurilor, Dosarul Vrajitoarelor, Dosarul Loteria sau al Postei.

In toate cazurile sunt nume grele, iar cele mai multe isi fac plimbarea de dimineata la racoare, in aer curat.

 

 

Dar IATA TOPUL celor 65 de politicieni si oameni de afaceri care sunt la racoare, in puscarii, sau care isi asteapta inca randul:

 

 

 

http://www.econtext.ro/eveniment–2/justitie/puscarie-pentru-gulerele-albe-ce-politicieni-si-oameni-de-afaceri-se-racoresc-intensiv-in-inchisori-top-65-puscariasi-si-puscariabili-celebri.html

Related posts

Războiul bombarierelor invizibile nucleare: Avionul Chinei H-20 înfruntă B-21 Raider al SUA

econtext

Alertă totală la granița NATO! Polonia a mobilizat trupele chiar acum

econtext

Ucraina: Voluntari din peste 50 de țări luptă împotriva ocupanţilor ruşi în cadrul Legiunii Internaționale

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix