19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Putin formează „echipa de asalt în cârje”. Trimite soldații răniți și invalizi înapoi la război

Putin formează „echipa de asalt în cârje”. Ministerul rus al Apărării se pare că și-a schimbat regulile atunci când vine vorba de soarta soldaților săi răniți în urma războiului în curs de desfășurare din Ucraina.

Potrivit unui raport realizat de presa independentă rusă iStories, Putin trimite pe frontul din ucraina soldați grav răniți sau rămași cu dizabilități în urma experienței negative de pe front sunt acum trimiși înapoi în prima linie pentru a lupta împotriva ucrainenilor înarmați cu tehnică NATO.

Putin formează „echipa de asalt în cârje”. Trimite soldații răniți și invalizi înapoi la război.

Potrivit jurnaliștilor independenți ruși, se pare că medicilor examinatori li s-a spus să ia în continuare în considerare soldații răniți sau cu diferite grade de invaliditate care au experiență pe front pentru redistribuire în prima linie în războiul din Ucraina, indiferent de gravitatea rănilor lor.

Ca urmare, armata rusă are acum unități de „sute de soldați cu dizabilități” care urmează să fie trimiși înapoi în țara devastată de război, în ciuda faptului că cei mai mulți dintre ei nu au fost îngrijiți corespunzător.

Mărturii ale familiilor

Soția unui soldat rus, pe nume Mihail, a povestit pentru publicația rusească că soțul ei a fost autorizat de un medic să lupte din nou în Ucraina, în ciuda faptului că a fost lovit de șrapnel în picior și acum acesta se deplasează cu ajutorul unui baston.

El a fost catalogat ca fiind „apt” să se întoarcă la serviciul activ.

Potrivit femeii, partenerul ei nu a primit îngrijiri adecvate înainte de a fi redistribuiți și că Mihail îndeplinește acum îndatoririle de pe front în baston, fiind o țintă foare ușoară pentru forțele ucrainene. Mai mult,
acesta nu se află singur în această situație.

„Cei din regiment deja râd printre lacrimi – ce fel de echipă de asalt are bastoane și în cârje?”, a spus ea.

Soția a dezvăluit, de asemenea, că soțul ei și-a pierdut toți dinții în Ucraina. „Are cinci cioturi în loc de dinți, iar acolo nu poți lua un blender cu tine”, a adăugat ea.

Un semn de epuizare a forțelor?

În afară de redistribuirea soldaților grav răniți, armata rusă a luat mai multe măsuri controversate pentru a-și spori puterea de luptă în Ucraina.

La începutul acestui an, președintele rus Vladimir Putin a aprobat o lege care ar mobiliza persoane în vârstă de 70 de ani pentru a lupta în războiul lui din Ucraina.

Citește și: Lupte infernale la Avdiivka. Rușii suferă pierderi record în fața forțelor ucrainene

De asemenea, administrația de la Kremlin a mărit salariile militarilor de până la 10 ori mai mari pentru a-i atrage pe civili să se alăture forțelor sale terestre.

Related posts

Volodimir Zelenski anunţă contraofensiva: „Ocupanţii ruşi şi-au dat seama că va trebui să fugă şi din Crimeea”

econtext

Război în Ucraina ziua 792. Era păcii în Europa s-a încheiat. Occidentul trebuie să crească producția de armament

econtext

SUA au testat racheta intercontinentală nucleară Minuteman, ca răspuns la amenințările Rusiei

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix