30.3 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Putin oferă 200.000$ recompensă pentru fiecare F-16 doborât. Cât a dat pentru un tanc Abrams?

Putin oferă 200.000$ recompensă pentru fiecare F-16 doborât. Cât a dat pentru un tanc Abrams?, aflăm chiar din presa rusă care pretinde că sau dau zeci de milioane $ bonusuri pentru părizle de război.

Țările Benelux. Danemarca, Suedia și Franța i-au promis lui Zelenski că va primi avioane de luptă F-16, Gripen și Mirage, scrie presa rusă. Până acum sunt confirmate doar avioanele F-16.

Putin oferă 200.000$ recompensă pentru fiecare F-16 doborât. Cât a dat pentru un tanc Abrams?

Oamenii lui Putin scriu că piloții ucraineni se recalifică deja pentru aceste avioane. presa a scris că unii piloți au fost antrenați și în România.

Între timp, Rusia se pregătește, de asemenea, să primească aeronavele occidentale. O companie de stat din Ural a promis bonusuri de 15 milioane de ruble pentru primul F-16 doborât (170.000$).

Sistemul de plăți bonus pentru echipamentele NATO distruse funcționează fără probleme. Ministerul rus al Apărării nu a raportat încă ce sumă a fost deja plătită pentru tancurile Abrams, Leopard și Bradley care au fost distruse….. Dar cred că este deja de ordinul a 2 miliarde de ruble (23.000.000$).

Propaganda rusă a transmis că „sistemele noastre de apărare antiaeriană și piloții noștri de vânătoare vor trebui să lupte pentru distrugerea F-16-urilor. Se știe, de exemplu, că, în urmă cu mai bine de un an, o rachetă antiaeriană ghidată din complexul S-350 a reușit să doboare un avion al Forțelor Aeriene ucrainene la o distanță de peste o sută de kilometri de linia frontului”.

Canalul de aviație „Firebomber” a remarcat că noile bonusuri se oferă pentru a doborî doboare un MiG-29, Su-27, Su-24 sau Su-25 ucrainean. Pe de altă parte, piloții militari ar trebui să aibă un stimulent pentru a doborî un avion occidental.

Related posts

Putin a fugit de la Moscova?! Este anunțul momentului despre liderul de la Kremlin: Avem deja date

econtext

Gruparea Stat Islamic cere să fie comise atacuri individuale în Europa şi SUA şi se felicită pentru atentatul din Moscova

econtext

NATO duce un război strategic cu Rusia. Regiunea arctică, o miză crucială

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix