33.8 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Putin, umilit în Marea Neagră. Momentul când o dronă ucraineană distruge o navă de atac rusă

Putin, din nou umilit în Marea Neagră. O dronă ucraineană distruge o navă de atac a Rusiei, potrivit imaginilor prezentate de partea ucraineană. Ucraina a distrus un număr impresionant de vase rusești de atac.

Direcția principală de informații a lovit cu o dronă maritimă o ambarcațiune rapidă de atac rusă în zona golfului Vuzka din Marea Neagră, în Crimeea ocupată de Rusia, a anunțat Direcția principală de informații a Ucrainei.

Direcția principală de informații a lovit o ambarcațiune rapidă de atac a forțelor de ocupație rusești cu o dronă maritimă Magura V5 în noaptea de 6 mai.

Putin, umilit în Marea Neagră. Momentul când o dronă ucraineană distruge o navă de atac rusă

Misiunea din Marea Neagră a fost condusă de unitatea Grupului 13 a serviciilor de informații militare ucrainene și a fost sprijinită de platforma United24.

Direcția principală de informații a prezentat imagini video ale atacului.

Anterior, Ucraina a distrus navele rusești cu o dronă maritimă Magura V5, în special Caesar Kunnikov, Ivanovets, Sergey Kotov, Akula și Serna, și a avariat Ivan Khurs.

Forțele ucrainene au dezactivat aproximativ 33% din toate navele de luptă din Flota rusă a Mării Negre de la începutul invaziei la scară largă, potrivit Comunicațiilor strategice ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

O flotă uriașă

Rusia dispune de o flotă uriașă de nave de diverse tipuri. Unele dintre ele sunt din perioada sovietică, altele au fost modernizate.

În total este vorba de 290 de unități. A fost întocmită o listă a navelor actuale ale marinei rusești din surse deschise. Există peste 290 de nave de război, submarine și ambarcațiuni de război despre care se crede că se află în serviciul activ al Marinei ruse, în rezervă sau în construcție, pe baza rapoartelor publice.

Rusia avea în Flota Mării Negre 12 nave de debarcare de diferite dimensiuni. Unele dintre acestea au fost spulberate de către dronele sau rachetele Ucrainei. Mai există 8 nave de deminare și 7 corvete cu rachete ghidate.

Related posts

„Nimic nu ne va opri!” Ucraina ar fi provocat Rusiei daune de peste 100 de milioane de dolari într-o singură dimineață. Oleșciuk: „Au distrus trei avioane inamice deodată”

econtext

CIOCNIREA IMPERIILOR! Ce teme de campanie au aruncat in lupta USL si PDL la referendum. Vezi loviturile sangeroase aplicate de fiecare tabara

Asaftei Bogdan

Portretul lui Putin, făcut de fosta gardă de corp: Spaimele liderului de la Kremlin

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix