10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Radu Banciu reacție tipică la venirea Ioanei Cosma în trustul Prima! „Ei nu sunt niște oameni cu vocabular”

Radu Banciu a vorbit fără ocolișuri despre venirea Ioanei Cosma la trust-ul unde lucrează cunoscutul moderator. După ce vedeta de PRO TV a rămas fără job, cei de la Prima News s-au mișcat rapid și i-au făcut o vedetă blondei în vârstă de 48 de ani, conform click.ro.

Radu Banciu nu vede cu ochi buni această angajare. Prezentatorul emisiunii „Fotbal All Inclusive” de la Prima Sport spune că noua lui colegă este trecută din punct de vedere profesional.

„Speram să nu vină, speram să nu vină. Mi-am exprimat o părere corect jurnalistică și, în general, ce spun eu e corect, deci din punct de vedere profesional i-a trecut timpul.

Este o părere personală, din punctul meu de vedere nu avea ce să caute, dar trustul nostru este foarte mare și o să i se găsească loc. Eu am avut rezultatele cele mai bune de audiență la Prima News, dar timp de 3 ani nu mi-au dat nicio emisiune, am stat cu emisiunea de sport pentru că nu aveau încredere.

Radu Banciu: „Pe vremea când eram student, Ioana Cosma era cea mai frumoasă femeie din lume”
Oamenii care fac lucrurile astea nu se pricep și atunci sigur că pot să cheme pe oricine, la trust sunt niște greșeli. Mironică și Ioana Cosma oricum nu sunt niște elite, asta este. Cine consideră altfel, nu se pricepe la sport. Ei nu sunt niște oameni cu vocabular, sigur, Ioana Cosma, asta am mai spus-o, pe vremea când eram student, Ioana Cosma era cea mai frumoasă femeie din lume. Nu are de ce să îi plângă lumea.

E greșită din punct de vedere profesional. Dacă îi făceai o ofertă acum 5 ani nu dădea doi bani. Acum că nu mai are serviciu vine la Clever (n.r. trustul din care face parte Prima).

Nici nu mă încântă, nici nu mă deranjează, eu doar mi-am spus părerea. Sunt un om liber și când îmi exprim o părere spun ce cred, doar eu și Mircea Dinescu, noi doi suntem, în rest ceilalți toți… Ți se pune pumnul în gură dacă ești n-ai valoare, dacă ai coloană vertebrală nu-ți reproșează nimeni nimic”, a spus Radu Banciu pentru ProSport.

Ioana Cosma, concediată de la Pro TV

Emisiunea Ora exactă în Sport va fi scoasă din grila celor de la Pro Arena, motiv pentru care Ioana Cosma a fost dată afară. Nu a fost singura concediere, căci aceasta a fost urmată și de plecarea lui Mihai Mironică, Leonard Badea, dar și Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu.

Related posts

Prognoza meteo 4 martie. Vremea rămâne neschimbată, temperaturile sunt peste medie

econtext

Se strică vremea în România! Vezi care sunt temperaturile în intervalul 24 ianuarie – 20 februarie 2023!

Axinte Dan

Două mari bănci din România fuzionează. Clienţii cu credite sunt îngrijoraţi

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More