23.9 C
București
25 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Radu Mihaiu se întâlnește cu bucureștenii din Sectorul 2 în Parcul Țepeș Vodă astăzi, 10 august

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, se pregătește să se întâlnească din nou cu locuitorii sectorului într-un cadru deschis, de data aceasta în Parcul Țepeș Vodă. Această „ședință de sector” reprezintă oportunitatea pentru cetățeni de a discuta direct cu primarul și de a aduce în atenția sa preocupările și problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi. Evenimentul este programat pentru joi, 10 august 2023, începând cu ora 18:00.

Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, a anunțat că întâlnirea are loc în Parcul Țepeș Vodă.

Această întâlnire oferă ocazia ca bucureștenii să abordeze subiecte variate, iar Radu Mihaiu a indicat și câteva teme de discuție pe care intenționează să le acopere:

  1. Amenajarea de spații verzi;
  2. Modernizarea străzilor în Sectorul 2;
  3. Activități de curățenie și măsuri de control implementate de administrația publică.

Pe lângă subiectele menționate, cetățenii vor avea posibilitatea să afle detalii despre proiectele în derulare și cele viitoare ale Primăriei. Discuțiile se vor axa atât pe realizările deja implementate, cât și pe planurile viitoare.

Primarul a organizat în mod regulat aceste „ședințe de sector” pentru a se conecta cu comunitatea și pentru a înțelege mai bine nevoile și preocupările locuitorilor din sectorul său de administrare.

Related posts

FMI va ajuta tarile sarace in lupta cu pandemia coronavirus: amână datoriile

Cazaban Emilia

Ora de iarnă 2023. Când dăm ceasurile înapoi cu o oră

econtext

ANM. Vremea până la final de noiembrie: Toamna continuă cu temperaturi de vară, dar vin ploile

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix