26.6 C
București
13 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Răzvan Cuc, falsificator notoriu! Candidatul PSD a ascuns 8 apartamente în declarația de avere

Răzvan Cuc, candidatul PSD  la funcția de Primar al Municipiului Piatra Neamț, este un falsificator cu acte în regulă. Și da, susținem această afirmație cu toată fermitatea! Nu a fost încă condamnat penal pentru această infracțiune, dar ar fi timpul pentru demararea unui investigații în acest sens. Mai ales când lucrurile sunt atât de clare! Negru pe alb!

Fostul ministru psd-ist e un as în ceea ce privește completarea ilicită a declarațiilor de avere: îi dispar apartamente de la o lună la alta, fără să fi declarat ce s-a întâmplat cu ele, îi apar bijuterii, îi dispar, li se schimbă valoarea, pentru ca, finalmente, să dispară iar în neant.

Și, punct final, să rămână cam sărac, căci așa îi șade bine unui social-democrat, să nu aibă șase case ca Năstase (ci 8, cum avea Cuc la un moment dat).

Și să o luăm cu începutul.

Anul 2010, sărac, sărac, foarte sărac

În declarația de avere din 2010, pe când era doar un biet expert asistent în cadrul Ministerului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, Cuc era sărac ”cuc”, lefter total. Nu avea nimic, nicio proprietate, nicio locuinta, nimic terenuri, bani, bijuterii, bătea vântul total în declarația lui de avere.

Iată ce a trecut în 2010 la capitolul bijuterii, metale prețioase etc:  NIMIC:

Doi ani mai târziu, în declarașia depusă în 2012, pe când active în Consiliul Județean Giurgiu, la fel, zero barat peste tot.

A apăsat pe butonul ”îmbogățire rapidă”

Totuși, această situație se schimbă repede. În declarația de avere depusă noiembrie 2015, Cuc și-a amintit brusc că are ceva proprietăți, că deține 3 terenuri (2 intravilan și unul agricol) în Giurgiu, 2 apartamente (garsoniere – în Giurgiu și București), o casă de locuit și un spațiu commercial, ambele în fantasticul oraș Giurgiu. Iar câteva din aceste proprietăți au fost obținute înainte de anul 2010, când a completat prima declarație de avere și unde trebuiau trecute (primul FALS). Ia uitati in poza de mai jos cum apar terenuri dobândite în 2006, locuinte în 2006, 2008:

Are și bijuterii de aur si argint în valoare de 15.000 euro, obținute în 2011 (așa scrie prima dată, ulterior, în următoarele declarații de avere, va scrie ca a început să le dobândească chiar din 2007 – alt FALS, nu le-a declarat in 2010, 2012).

Anul 2016

Anii trec, iar în august 2016 averea sa se compune din: 3 terenuri in Giurgiu, 2 garsoniere (una in Giurgiu, una în București), o casă de locuit de 235,45 mp, un spațiu de birouri. La metale preționase, e tot pe acolo: bijuterii de aur si argint în valoare de 16.000 euro.

În altă declarație de avere (depusă pentru cadidatura la Camera Deputaților), completată pe 14.10.2016, a trecut la bijuterii, valoarea  de 25.000 de euro. O valoare dubioasă, întrucât pare că a corectat, că a făcut 2 din 1 sau invers. DIncolo de faptul ca a scris anul 2011 ca an al dobândirii lor (alt FALS).

Anul 2017

În ianuarie 2017, el stă așa: are 2 terenuri intravilane în Giurgiu, plus jumătate dintr-o suprafață de 10,36 hectare de teren extravilan în satul Braniștea (tot în Giurgiu). Iar la clădiri, băiatul nostru a mai pus ceva pe el, acum are: trei apartamente în București (nu în totalitate, ci diferite cote parte), plus garsonieră, casă de locuit, spațiu commercial în Giurgiu.

Bijueriile, care au ca perioadă de dobândire anii 2008 – 2016, valorează 15.000 de euro (netrecute în declarațiile de avere din 2010, 2012)..

Și acest suflet blajin a  primit și o donație de 100.000 lei, de la Ion Iordache, din Giurgiu.

Începe sarabanda apartamentelor

Câteva luni mai târziu, în declarația depusă pe 27.07.2017, când a fost eliberat din funcția de ministru al Transporturilor, deja avea un apartament în plus, ceea ce ducea numărul la: 5 apartamente (4 în București, 1 în Giurgiu), o casă de locui și un spațiu comercial. Șase case, acest Năstase șase case care vrea să fie primar în Piatra Neamț. El nu are nicio treabă cu orașul, nu a locuit, stat niciodată pe aici, dar vrea să rezolve problemele orașului, deși nu-i cunoaște nici străzile principale.

Plus că a mai primit o donație de la același giurgiuvean Ion Iordache, acum de 200.000 de lei.

2018 – an frumos, prielnic creșterii caselor

Și întrucât vremea e frumoasă și e prielnică dezvoltării, anul 2018 îl găsește cu încă un apartament. Acum are 6 apartamente (4 în București, 2 în Giurgiu), plus o casă de locuit și un spațiu commercial în Giurgiu. Plus că a mai vândut 2 apartamente, cu 112.000 euro, respectiv, 55.000 euro. Nici pomeneală să fie trecute în declarațiile anterioare, nimic! Iar acum le deține mai pe toate în totalitate (100%), căci în anii anteriori nu le deținea pe toate în proporție de 100%. Ca fapt divers, bijuteriile cresc și ele ca valoare, acum valorează 20.000 de euro.

2019 – vine vremea pustiirii

Potrivit declarației de avere (depusă la Camera Deputaților pe 14.06.2019), anul următor, 2019, aduce o nouă locuință în colecția domnului candidat. Are acum: 6 apartamente (5 în București, unul în Giurgiu), 2 case de locuit (ambele în Giurgiu, 302,97 mp și 190,82 mp) și un spațiu commercial.

Harry Potter intră în acțiune: hocus- pocus cu apartamente

Dar finalul anului 2019 îi aduce aminte lui Răzvan de vechile metehne: adică, eludarea legii. Ce să mai respecte el legea și să-și completeze declarația de averea, că legea nu e pentru ”nobilime”. Pe scurt, declarația depusă în noiembrie 2019 îl găsește pe Răzvănel chel total: un singur teren și doar două terenuri. Și bijuteriile au dispărut! A venit apa și le-a luat… Căci altă explicație nu ar fi. Dacă le-a înstrăinat (prin vânzare, donație etc.), acest lucru trebuia trecut în declarația de avere. Dar nu dă prea bine să ai atâtea case! Atâtea case!

Iar anul 2020 îl găsește și mai sărac: doar un teren și un singur apartament. Și nici ăsta în totalitate, ci deține doar 3/8 din apartament. În rest, zero barat. Nici nu mai vorbim de salarii, indemnizații și alte venituri, obținute din alte surse.

 

 

Concluzie: Răzvan Cuc este cel mai tare candidat la Primăria orașului Piatra Neamț. Este un magician: face să apară și să dispară apartamentele și bijuteriile mai ceva ca-n Harry Potter! Ce face justiția română în timpul ăsta? Alo, Parchetul, se aude?

Întrebare: Cât timp o să mai votăm indivizi de ăștia care-și bat efectiv joc de noi? Cât? Votați Răzvan Cuc/Încă un apartament și mă duc!

 

Related posts

Raluca Bădulescu, despre lupta cu kilogramele! „mă pot califica la categoria fotomodele”

Axinte Dan

Tren cu zeci de lansatoare de rachete românești surprins la Suceava, la 50 km de Ucraina

econtext

Ministrul Economiei promite curățenie în sistemul bugetar: Sfârșitul de an vine cu surprize

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix