17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Restricții de circulație, de astăzi, de la ora 07.00, pentru următoarea etapă de reabilitare și consolidare a Podului Grant

Brigada Rutieră a Capitalei a impus restricții de circulație în legătură cu următoarea fază a lucrărilor de reabilitare și consolidare a Podului Grant. Aceste restricții au intrat în vigoare astăzi, începând cu ora 07:00.

Potrivit informațiilor furnizate de Info Trafic România, în cadrul proiectului de reabilitare și consolidare a Podului Grant, Brigada Rutieră a emis anunțul privind restricțiile de circulație care au devenit valabile astăzi, la ora 07:00.

Conform acestor restricții, circulația rutieră va fi închisă pe breteaua de urcare pe Podul Grant dinspre Calea Giulești, în direcția de la Bd. Constructorilor către Str. Turda, până când lucrările vor fi finalizate.

Primăria Sectorului 6 a comunicat pe pagina sa de Facebook că aceste restricții nu vor afecta benzile principale de circulație ale Podului Grant, inclusiv benzile de circulație de pe Calea Giulești.

Repararea și consolidarea podului sunt gestionate de Primăria Capitalei.

Pentru a asigura siguranța și fluidețea traficului, Brigada Rutieră a transmis următoarele recomandări șoferilor:

  1. Să conducă cu prudență în zona afectată.
  2. Să păstreze o distanță adecvată față de vehiculele din față, pentru a putea frâna în condiții de siguranță.
  3. Să respecte semnificația semnalizărilor rutiere temporare și semnalele polițiștilor rutieri.

Aceste restricții sunt necesare pentru buna desfășurare a lucrărilor de reabilitare și consolidare a Pasajului Grant și pentru a asigura siguranța participanților la trafic. Vă rugăm să cooperați cu autoritățile rutiere și să fiți atenți la indicațiile semafoarelor și ale polițiștilor pentru o călătorie în condiții de siguranță”, a declarat Info Trafic România.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat săptămâna trecută că se vor demara noi lucrări de reabilitare și consolidare a Podului Grant. Acesta a exprimat îngrijorare cu privire la durata estimată pentru finalizarea acestor lucrări, care se preconizează a dura doi ani:

A doua veste este mai dureroasă, dar lucrarea este necesară. PMB începe lucrările și la Podul Grant. Vor dura doi ani, deși, sincer, îmi este frică. Partea bună este că sunt lucrări structurale, de punere în siguranță. Nu îmi e clar ce lucrări s-au făcut când era G. Firea primar, 2019 – 2020, dacă acum o iau de la capăt.

Related posts

Două mașini de poliție au pornit, noaptea trecută, în urmărirea unui cal care se plimba nestingherit prin Sectorul 5

econtext

Primăria Sectorului 3 va organiza, în septembrie, a doua ediție a competiției sportive „Cupa Sectorului 3”

econtext

Ieri dimineață, 18 septembrie, au avut loc percheziții DNA la Administrația Spitalelor din București

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More