10.2 C
București
23 februarie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Robbie Williams va veni la București în luna august pentru festivalul Summer in the City

Robbie Williams, celebrul artist din Marea Britanie, va susține un concert la București în luna august, în cadrul festivalului Summer in the City, care are loc în perioada 18-19 august 2023. Înainte de a ajunge în Capitală, artistul a transmis organizatorilor cerințele sale privind meniul pentru el și echipa sa.

Într-un mesaj adresat fanilor săi din țară, Robbie Williams a dezvăluit că va solicita în mod special produse locale și organice în meniu, precum și opțiuni vegetariene, vegane, fără gluten și paleo. Aceste alternative sunt necesare, deoarece echipa sa include 20 de persoane vegetariene. Printre mâncărurile solicitate de artist, nu trebuie să lipsească risotto-ul cu trufe negre și cartofii dulci.

Pe lângă acestea, Robbie a cerut o varietate de fructe și snack-uri, iar pentru desert, dorește o selecție bogată de înghețată, prăjituri și plăcinte. Artistul britanic se asigură astfel că meniul pregătit de organizatori va satisface gusturile tuturor membrilor echipei sale și va contribui la crearea unui eveniment memorabil pentru toți participanții la festival.

Hei, România. Abia aștept să vă văd pe toți. Am petrecut foarte frumos împreună data trecută. Haideți să petrecem încă o dată, este mesajul transmis de Robbie Williams fanilor săi români.

Robbie Williams, artistul britanic, revine pentru a doua oară în România pentru a participa la festivalul Summer in the City, ce va avea loc în Piața Constituției, București. Prima sa apariție în țară a avut loc în 2015, iar concertul său a fost un succes, fiind sold-out.

Potrivit organizatorilor festivalului, Robbie Williams va oferi un concert de lungă durată, intitulat „full length”, în data de 19 august. Fanii săi vor avea ocazia să se bucure de hituri celebre precum „Let Me Entertain You”, „Angels”, „Millenium”, „She’s the One”, și „I’ve Been Expecting You”.

Festivalul Summer in the City va avea loc în perioada 18-19 august și va aduce în fața spectatorilor din România o serie de artiști de nivel internațional, printre care se numără Robbie Williams, Jason Derulo, Editors, Calum Scott și Abby Roberts. Evenimentul promite să fie unul deosebit, aducând într-un singur loc diverse genuri muzicale pentru a satisface gusturile variate ale publicului.

Related posts

Accident, în această dimineață, în Pasajul Muncii din București

econtext

Când va primi România cele 54 de tancuri Abrams din SUA? Marele secret, dezvăluit de surse din MApN

econtext

Cursul valutar miercuri, 5 iulie. Cât valorează astăzi moneda euro sau dolarul american

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More