19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Rusia a adoptat un proiect de lege care permite viitorilor infractori suspectați sau condamnați să se alăture armatei

Parlamentarii din Rusia au adoptat un proiect de lege care permite viitorilor infractori suspectați sau condamnați să se alăture armatei.

Mișcarea din Rusia va permite recruților să li se suspende cauzele penale sau să li se transforme restul pedepsei cu închisoarea într-o pedeapsă cu suspendare.

Ei vor beneficia, de asemenea, să li se șteargă cazierul judiciar dacă li se vor prezenta premii de stat, relatează The Moscow Times.

Condamnările serioase precum spionajul, terorismul și infracțiunile sexuale nu pot fi grațiate.

„Inițiativa legislativă face posibilă ca cei care sunt cercetați, judecați sau au fost condamnați să semneze un contract militar”, a declarat Pavel Krasheninnikov, membru înalt al Dumei de Stat.

Pentru context : Vladimir Putin nu a dat semne că vrea să pună capăt războiului, iar Moscova a încercat să-și reînnoiască trupele în Ucraina prin diferite metode.

În ianuarie, Putin a semnat un decret care a accelerat calea către cetățenia rusă pentru străinii care s-au înrolat în armata țării.

Sky News a mai raportat că aproximativ 2.000 de bărbați nepalezi au fost recrutați de Rusia pentru a lupta în războiul său împotriva Ucrainei.

Related posts

Ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, care a jucat un rol-cheie în susținerea Ucrainei, a demisionat. Motivele invocate

econtext

Topul celor mai toxice mezeluri din Romania. Lista celor mai nocive salamuri, dupa numarul de E-uri

Asaftei Bogdan

Lecţia pe care strategii NATO ar trebui să o înveţe de la ucraineni: A existat o aroganță

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix