21.1 C
București
13 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Rusia va fi invadată?! Războiul se întoarce pe teritoriul Rusiei

Rusia va fi atacată?! Volodimir Zelenski avertizează că armata Ucrainei este din ce în ce mai puternică și că războiul se va întoarce pe teritoriul rus, soldații ucraineni pregătindu-se deja pentru iarna viitoare, semn că războiul nu se va încheia curând.

Războiul dintre Rusia si Ucraina s-ar putea îndrepta spre teritoriul rus. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunțat duminică, 30 iulie 2023, că „agresiunea rusă a dat faliment pe câmpul de luptă”, că soldații ucraineni sunt din ce în ce mai puternici și că, „treptat, războiul se întoarce pe teritoriul Rusiei – în centrele sale simbolice și în bazele sale militare.”

„Agresiunea rusă a dat faliment pe câmpul de luptă. Astăzi este deja a 522 zi a așa-numitei „operațiuni militare speciale”, care, conform așteptărilor liderilor ruși, va dura o săptămână sau două. Ucraina este din ce în ce mai puternică. Treptat, războiul se întoarce pe teritoriul Rusiei – în centrele sale simbolice și în bazele sale militare, iar acesta este un proces inevitabil, natural și corect. Dar trebuie să fim conștienți că, la fel ca anul trecut, teroriștii ruși pot ataca în continuare sectorul nostru energetic și instalațiile critice în această iarnă. Astăzi am discutat cu comunitățile despre stadiul actual de pregătire pentru toate scenariile posibile”, a scris el, duminică, pe contul său de Twitter.

Armata Ucrainei se pregătește deja pentru iarna viitoare

În aceeași zi, la Ivano-Frankivsk, a avut loc o reuniune a congresului autorităților locale și regionale, „o reuniune foarte importantă în acest moment”, a spus președintele Ucrainei, „deoarece există timp pentru a ne pregăti pentru sezonul de iarnă atât la nivel de stat, cât și la nivelul regiunilor și comunităților.”

„Trebuie să fim conștienți de faptul că teroriștii ruși vor încerca să-și continue atacurile împotriva sectorului energetic ucrainean și împotriva vieții normale a oamenilor. Dar rezistența noastră trebuie să prevaleze. De asemenea, am discutat astăzi chestiuni bugetare. Bugetele locale dispun de resurse substanțiale care ar trebui să fie cheltuite în conformitate cu poziția statului.

Toată lumea vede nevoile de pe linia frontului. Toată lumea vede ce subliniază voluntarii. Prin urmare, toate bugetele – atât cele de stat, cât și cele locale – ar trebui să fie în concordanță cu prioritatea numărul unu, și anume apărarea. Asistență pentru luptătorii noștri, asistență pentru apărare, asistență pentru familiile eroilor noștri și, în general, pentru apărarea vieții. Mulțumim tuturor celor care lucrează pentru a întări Ucraina!”, a scris pe rețelele sociale.

Related posts

Romanii, printre cei mai lenesi din UE? VEZI care-s tarile cuprinse de o harnicie stahanovista, dar si statele unde lenea e sport national

Asaftei Bogdan

Rusia se teme că pierde Transnistria. Moldova și Ucraina „înconjoară” republica separatistă

econtext

Britanicii regretă ieșirea din UE. Mari nemulțumiri legate de Brexit

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix