23.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

S-a aflat adevărul despre Cristian Cioacă! Fosta sa iubită a recunoscut totul

Fosta iubită a lui Cristian Cioacă a făcut declarații cu privire la relația sa cu presupusul criminal în cadrul unui interviu acordat cu ceva timp în urmă. Iată ce a povestit aceasta despre modul în care s-au cunoscut, dar şi despre clipa în care i-a fost teamă de Cioacă.

Dezvăluirile fostei iubite a lui Cristian Cioacă

Ligia Voinea este persoana care i-a fost alături lui Cioacă în perioada anchetei. Aceasta a făcut dezvăluiri despre presupusul criminal al Elodiei în cadrul unui interviu televizat.

„L-am văzut la televizor. Toată lumea o să spună că e absurd. Mi s-a tăiat respirația când l-am văzut. A fost o chestie unică, nu am mai trăit așa ceva, chiar niciodată. Am făcut eu primul pas. Am hotărât să îl caut. Prima data am vorbit cu mama lui. I-am spus cine sunt și i-am spus că vreau să îl ajut”, a spus femeia.

Femeia nu a renunțat și a lăsat numărul de telefon, așteptând să fie contactată.

„Am lăsat numărul de telefon, de mobil, și totuși nu am avut răbdare să mă caute. Pe 22 octombrie l-am sunat și mi-a răspuns. I-am zis că vreau să vorbesc cu Cristian Cioacă. A zis că nu este, dar el era la telefon. Eu în momentul ăla m-am tăiat. Nu știam ce să fac, nu mai puteam să zic nimic.

Am întrebat că unde este, și mi-a zis că este prin împrejurimi.(…) Au trecut 3 zile și mă gândeam de ce nu mă sună. N-am dormit toată noaptea înainte să mă întâlnesc cu el”, a povestit Ligia Voinea la Antena Stars.

Cristian Cioaca

Ligia Voinea s-a întâlnit la Brașov cu Cioacă

Prima întâlnire a celor doi a avut loc la Brașov, Ligia Voinea povestește:

„Ne-am întâlnit în Braşov. A apărut într-un BMW negru, mi-a bătut în geam şi m-am urcat lângă el. M-a dus într-un restaurant. După întâlnire am aşteptat trei zile să mă sune. Nu am vrut să îi răspund, l-am lăsat să fiarbă. A sunat de vreo două-trei ori. Mama m-a sfătuit să îi răspund dacă îl vreau. Până la urmă l-am sunat eu. Aşa a început totul”, a povestit Ligia Voinea.

Cristian Cioacă ar fi avut și câteva momente de slăbiciune, pe care a afișat-o în fața femeii:

„L-am văzut plângând de două ori. Nu știu de ce a plâns, mi-a spus că nu mai poate. Când l-am cunoscut nu avea fire albe de păr și apoi au început să îi apară firicele”, a declarat Ligia Voinea.

Întrebată dacă i-a fost vreodată teamă de Cioacă, Voinea și-a amintit un moment al vieții lor împreună care a speriat-o:

„O singură dată am simțit așa, un fel de animal în el. (…) Îl tot mințeam, îl duceam cu vorba și ne-am întâlnit, a fost o întâlnire scurtă de jumătate de oră și mi-a spus să nu îmi bat joc de el și în momentul ăla a avut o sticlire în ochi.

Nu a fost agresiv, am fost crispată după aceea m-am gândit la chestia asta”, a povestit Ligia Voinea, potrivit SpyNews.

Related posts

Două cutremure în România în doar 4 ore, localizate la 600 km distanță. Cât de puternice au fost?

econtext

Obligatoriu dacă ai mașină pe GPL! Toți șoferii trebuie să știe

econtext

Greva din Educaţie continuă. Nou protest cu 20.000 de persoane, anunțat pentru sfârșitul săptămânii în Capitală

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix